Ultima oră
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca

VIDEO | Valencia - Atletico Madrid 0-1. Elevii lui Diego Simeone s-au impus la limită pe ”Mestalla”

La Liga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20839979/1/profimedia-0717459286.jpg

Atletico Madrid s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, acasă la Valencia, în etapa a treia de LaLiga.

Partida a fost una echilibrată, iar în prima parte madrilenii au trecut pe lângă deschiderea scorului, la ocazie monumentală a lui Morata, care a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală. În a doua parte Atletico a reuşit să înscrie unicul gol al partidei, prin Griezmann, care a marcat cu un şut la colţul scurt, în minutul 66.

Până la final nu au mai fost mari ocazii, iar formaţia lui Diego Simeone s-a impus şi a trecut pe locul 6 în clasamentul LaLiga.

  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele