Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

VIDEO | ”Trebuie să fie o lecţie pentru noi”. Scuffet a salvat două penalty-uri cu Sepsi, dar degeaba

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21107178/1/scuffet.png

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României Betano, după ce a trecut clar în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81.

Scuffet a fost cel mai bun jucător al campioanei. Portarul italian a apărat două lovituri de la 11 metri.

”Nu prea am multe de spus. Ei au meritat să câştige, şi-au creat ocazii. Noi trebuie să ne amintim ce echipă suntem, iar azi nu am fost acea echipă.

Chiar nu îmi explic de ce şi va fi o lecţie pentru noi şi nu va mai trebui să se întâmple. Cel mai important pentru noi este să ne focusăm pe ceea ce va urma.

Toată lumea a făcut greşeli în acest meci. Trebuie să credem că putem câştiga”
, a declarat Scuffet.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele