Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21578989/1/profimedia-0869707207.jpg

Daniil Medvedev, numărul 4 mondial, a abandonat după un set, accidentat la coapsa dreaptă, şi a deschis calea spre semifinale sportivului Jiri Lehecka, joi, la turneul de la Madrid.

Medvedev, care a fost tratat mai întâi în afara terenului după doar cinci game-uri şi apoi masat din nou în partea superioară a coapsei drepte două game-uri mai târziu, s-a retras după ce a pierdut primul set cu 4-6 în aproximativ 40 de minute. Rusul în vârstă de 28 de ani a avut în mod evident probleme de deplasare şi de echilibru.

În vârstă de 22 de ani, Lehecka a ajuns pentru prima dată în semifinalele unui Masters 1000.

În turul precedent, cehul îl învinsese pe Rafael Nadal chiar în ultima apariţie a campionului spaniol la turneul de la Madrid.

Pentru un loc în finală, Lehecka îl va înfrunta pe canadianul Felix Auger-Aliassime, care a beneficiat de retragerea numărului 2 mondial Jannik Sinner, accidentat la şoldul drept.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele