Ultima oră
Fostul mare internaţional, discurs manifest la adresa CFR-ului după remiza de la Sibiu: „Nu sunt jucători de câştigat campionatul!” | VIDEO EXCLUSIV Fostul mare internaţional, discurs manifest la adresa CFR-ului după remiza de la Sibiu: „Nu sunt jucători de câştigat campionatul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Petrescu are două nemulţumiri după remiza de la Sibiu. "Îi dai galben uşor" VIDEO | Dan Petrescu are două nemulţumiri după remiza de la Sibiu. "Îi dai galben uşor"
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia

VIDEO | Spectacol total în Premier League! Chelsea, spulberată de Leeds cu 3-0. Brighton a câştigat pe terenul lui West Ham

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20825974/15/3a.jpg

Chelsea a fost învinsă clar de Leeds, scor 3-0, în direct la Prima Sport 2, într-o partidă din etapa a treia a Premier League 2022/2023. Brighton a oferit şi ea o surpriză, câştigând cu 2-0 pe terenul lui West Ham.
 
O gafă mare comisă de Mendy în minutul 33 i-a permis lui Aaronson să deschidă scorul, iar Leeds şi-a dublat avantajul în minutul 37, prin Rodrigo. În repriza a doua, Chelsea nu s-a regăsit, iar Harrison, din pasa lui Rodrigo, a făcut 3-0 încă din minutul 69. În minutul 84, Koulibaly a primit al doilea cartonaş galben şi şi-a lăsat echipa în zece pe final de meci. Incapabilă să găsească drumul spre gol, fosta campioană a Europei a plecat învinsă de pe terenul lui Leeds, arătând un joc îngrijorător pentru Thomas Tuchel. 
 
De la aceeaşi oră, Brighton a câştigat toate cele trei puncte la Londra, 2-0 cu West Ham, graţie golurilor marcate de Mac Allister, din penalty, şi Trossard.

Leeds - Chelsea 3-0 (Aaronson 33, Rodrigo 37, Harrison 69)

Min. 69: GOOOL Leeds! James centrează din stânga, Rodrigo pasează spre Harrison, care face 3-0!



Min. 37 GOOOL Leeds! Rodrigo face 2-0 cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Harrison.



Min. 33 GOOOL Leeds! Aaronson îi fură mingea lui Mendy, care încercase să-l dribleze şi deschide scorul.

 

 

West Ham - Brighton 0-2 (Mac Allister pen. 22, Trossard 66)

Min. 66: GOOOL Brighton! Plecat pe un spaţiu liber, Trossard marchează pentru 2-0.



Min. 22 GOOOL Brighton! Mac Allister deschide scorul dintr-un penalty obţinut de Danny Welbeck.

 


Partida Everton - Nottingham Forest, din etapa a treia de Premier League, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 şi va putea fi văzută pe Prima Sport 3.

Everton - Nottingham Forest 1-1 (Johnson B. 82' \ Gray D. 88')

Echipele de start:

  • Everton: Pickford; Holgate, Coady, Tarkowski; Patterson, Iwobi, Davies, Mykolenko; Rondon, Gordon, Gray
  • Nottingham Forest: Henderson; Worrall, Cook, McKenna; Williams, O'Brien, Mangala, Toffolo; Lingard; Awoniyi, Johnson

Min. 88: GOL Everton, Gray primeşte o pasă excelentă peste apărarea lui Nottingham de la propriul portar. Englezul preia perfect şi trimite pe lângă Hederson.

Min. 82: GOL Nottingham Forest, Gibbs trimite un şut puternic de la distanţă, Pickford respinge, dar Johson a urmărit respingerea şi a deschis scorul. 

Min. 19: Ocazie bună pentru Nottingham Forest, Neco Williams este găsit în partea dreaptă şi încearcă să îl surprindă pe Pickford, dar portarul englez are o intervenţie excelentă şi mingea este respinsă.

Min.1: A început partida!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Partida Leicester - Southampton,  din etapa a treia de Premier League, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 şi va putea fi văzută pe Prima Sport 4.

Leicester - Southampton 1-2 (Maddison J. 54' \ Justin J.(a) 68', Adams C. 84')

Echipele de start:

  • Leicester: Ward; Justin, Amartey, Evans, Castagne, Ndidi; Maddison, Perez, Barnes, Dewsbury; Vardy
  • Southampton: Bazunu; Bella-Kotchap, Djnepo, Salisu, Walker-Peters; Ward-Prowse, Lavia; Armstrong, Mara, Elyounoussi; Aribo

Min. 84: GOL marcat de Southampton, Ward-Prowse trimite bine în careu, iar Che Adams loveşte mingea spectaculos, din semi-foarfecă şi ”sfinţii” sunt în avantaj.

Min. 68: GOL marcat de Sothampton, Che Adams este găsit în careu şi reuşeşte să provoce autogolul lui Justin. ”Sfinţii” egalează!

Min. 54: GOL marcat de Leicester, Maddison execută bine lovitura liberă şi îl surprinde pe Bazunu cu o minge la colţul scurt.

Min.1: A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele