Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

VIDEO | Revenire incredibilă reuşită de LA Lakers! Anthony Davis, un nou meci senzaţional

Baschet Publicat de Tudor Moisa astăzi, 08:51
mail-share icon Email

Los Angeles Lakers a învins-o pe Phoenix Suns, scor 123-116, la finalul unui meci în care echipa antrenată de JJ Redick a reuşit un comeback senzaţional.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21814975/1/profimedia-0926505927.jpg

Phoenix a început foarte bine meciul din Crypto.com Arena (fostul Staples Center), iar după primul sfert avea un avans de 15 puncte. Diferenţa de scor a crescut până la 22 în debutul sfertului al doilea, moment în care Lakers a început o revenire de senzaţia.

La finalul primei reprize, Phoenix conducea cu doar 9 puncte, 61-52, iar Lakers a preluat conducerea în sfertul al treilea şi nu a mai pierdut avantajul.

Astfel, Lakers a început cu draptul noul sezon şi s-a impus în primele două meciuri pentru prima dată după 14 ani. De cealaltă parte, Phoenix Suns a învins-o pe LA Clippers şi are un bilanţ de 1-1 după două meciuri.

Cel mai bun marcator a fost Anthony Davis, care a făcut un nou meci fenomenal. După ce a încsris 36 de puncte împotriva Minnesotei, superstarul a marcat 35 de puncte în duelul cu Phoneix. Austin Reaves a contribuit cu 26 de puncte, iar LeBron James cu 21 de puncte.

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Kevin Durant, cu 30 de puncte, urmat de Devin Booker, cu 23 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele