Ultima oră
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei

VIDEO ǀ Prima victorie pentru Lazio, primul eşec pentru Napoli în Serie A

Serie A Publicat pe 3 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21303467/1/profimedia-0802534584.jpg

Napoli a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Lazio Roma, care s-a impus cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a treia din Serie A, transmis în direct de către Prima Sport 2.

Lazio s-a impus pe terenul echipei campioane, Napoli, unde a condus cu 1-0 prin golul lui Luis Alberto. Gazdele au marcat repede, Zielinski aducând egalarea după numai doua minute. Lazio a lovit decisiv prin Daichi Kamada, în minutul 52, dar echipa din capitală putea pleca de la Napoli cu o victorie mai categorică, având două goluri anulate în minutele 67 (la Zaccagni) şi 73 (la Guendouzi).

Este prima victorie a lui Lazio în această ediţie de campionat şi prima înfrângere pentru campioana Napoli.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a treia din Serie A:

  • Bologna – Cagliari 2-1 (Zirkzee 59’, Fabbian 89’ / Luvumbo 22’);
  • Udinese – Frosinone 0-0;
  • Atalanta – Monza 3-0 (Ederson 45’, Scamacca 42’, 62’);
  • Napoli – Lazio Roma 1-2 (Zielinski 32’ / L. Alberto 30’, Kamada 52’).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele