Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Play-off-ul Champions League a oferit un spectacol de zile mari! Galatasaray a pierdut surprinzător, iar Sparta Praga s-a impus fără emoţii. Celelalte rezultate

Champions League Publicat pe 21 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21708676/1/profimedia-0899130681.jpg

Sparta Praga a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia suedeză Malmo FF, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, în timp ce Young Boys Berna s-a impus cu 3-2 în faţa lui Galatasaray.

Sparta Praga, fosta adversară din turul trei a campioanei României, FCSB, s-a impus şi în primul tur al play-off-ului din Liga Campionilor. Elevii lui Lars Friis s-au impus în Suedia cu un autogol marcat de Malmo în minutul 31 al partidei. Birmancevic a centrat de pe dreapta, iar Jens Stryger Larsen a deviat nefericit în propria poartă, punându-l pe picior greşit pe portarul Johan Dahlin. Matej Rynes a stabilit rezultatul final în minutul 89, şi Sparta s-a impus cu 2-0.

Returul înfruntării se va disputa la Praga, marţi, 27 august.

Young Boys Berna - Galatasaray 3-2 (Monteiro J. 4', 45+4', Ugrinic (p) 86' / Batshuayi M. 67', 72')

Echipele de start:

  • Young Boys: von Ballmoos - Blum, Camara, Zoukrou, Hadjam - Monteiro, Niasse, Lauper, Colley - Ganvoula, Ugrinic
  • Galatasaray: Muslera - Jelert, Nelsson, Bardakci, Kohn - Torreira, Sara - Yilmaz, Mertens, Akturkoglu - Icardi

Min. 90+6: Final de meci! 

Min. 86: GOOOL marcat de Young Boys! Ugrinic şi-a readus echipa în avantaj, după ce a transformat cu emoţii din penalty.

Min. 72: GOOOL marcat de Galatasaray! Akturkoglu l-a servit pe acelaşi Batshuayi, care a egalat cu un şut puternic din marginea careului.

Min. 67: GOOOL marcat de Galatasaray! Torreira a deviat în faţa porţii în urma unui corner, iar Batshuayi a redus din diferenţa de pe tabelă. 

Min. 45+4: GOOOL marcat de Young Boys! Monteiro a reuşit „dubla”, după devierea excelentă a lui Ganvoula.

Min. 4: GOOOL marcat de Young Boys! Monteiro a fost servit perfect de Ugrinic şi a deschis scorul.

Min. 1: A început partida! 

_______________________________________________

Echipa elveţiană intră în play-off-ul Champions League după ce a câştigat campionatul la pas, la fel ca adversara ei, Galatasaray, care s-a impus în Superlig pentru a doilea an la rând.

Dinamo Kiev - Salzburg 0-2 (Nene D. 29', Kjaergaard M. (p) 50')

Echipele de start:

  • Dinamo Kiev: Bushchan - Karavaev, Popov, Mykhavko, Dubinchak - Pikhalyonok, Brazhko, Shaparenko - Yarmolenko, Vanat, Kabaev
  • Salzburg: Blaswich - Dedic, Piatkowski, Baidoo, Terzic - Bidstrup, Douath, Kjaergaard - Nene, Yeo, Gloukh

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 49: GOOOL marcat de Salzburg! Centralul a acordat lovitură de la 11 metri pentru austrieci, iar Kjaergaard a transformat fără emoţii.

Min. 29: GOOOL marcat de Salzburg! Nene a finalizat perfect, după ce a primit o pasă ideală pe culoar de la Yeo.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________

Ucraineni au trecut de Rangers, după 3-1 la general şi s-au calificat în faza play-off-ului, unde o vor întâlni pe Salzburg, formaţie care a trecut de Tewnte după 5-4 la general.

Malmo - Sparta Praga 0-2 (Stryger Larsen J. (a) 31', Rynes M. 89')

Echipele de start:

  • Malmo: Dahlin - Larsen, Jansson, Zatterstrom, Busanello - Bolin, Pena, Johnsen, Nanasi - Thelin, Botheim
  • Sparta Praga: Vindahl - Vitik, Panak, Sorensen - Preciado, Laci, Kairinen, Rynes - Birmancevic, Olatunji, Haraslin

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 89: GOOOL marcat de Sparta Praga! Rynes a primit de la Sorensen şi a trimis senzaţional din afara careului, un şut plasata care nu i-a dat nicio şansă portarului.

Min. 66: Ratare imensă a Spartei Praga! Vitik a primit mingea într-o zonă ideală, dar fundaşul a ratat din câţiva metri.

Min. 31: GOOOL marcat de Sparta Praga! Şutul iniţial ratat a lui Olatunji s-a transformat în gol în urma devierii lui Larsen în proprie poartă.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________

Malmo vine după ce a eliminat-o surprinzător pe PAOK 6-5 la general şi o va întâlni pe Sparta Praga, formaţie care a eliminat-o pe FCSB în turul 3 din Champions League, cu 4-3 la general.

Midtjylland - Slovan Bratislava, 1-1 (Chilufya 79' / Blackman C. 59')

Echipele de start:

  • Midtjylland: Olafsson - Andersson, Diao, B. Sorensen, Juninho - Osorio, O. Sorensen, Martinez, Simsir - Franculino, Buksa
  • Slovan: Takac - Blackman, Kashia, Wimmer, Zuberu - Bajric, Kucka - Barseghyan, Tolic, Weiss - Strelec

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 79: GOOOL marcat de Midtjylland! Chilufya a finalizat perfect, după ce a primit o pasă excelentă de la Sorensen şi a egalat.

Min. 59: GOOOL marcat de Slovan Bratislava! Slovacii au reuşit o fază superbă, la căpătul căreia Balckman a reuşit să deschidă scorul cu un şut precis.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________

Midtjylland a trecut în turul 3 de Ferncvaros, după 3-1 la general, în timp ce adversara ei, Slovan Bratislava, a trecut cu 2-0 la general de APOEL.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri