Ultima oră
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024

VIDEO | Paris Basketball a câştigat BKT EuroCup, competiţie în care UBT Cluj a ajuns până în sferturi

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21557464/1/paris.jpg

Paris Basketball a câştigat, vineri seară, trofeul BKT EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, în care campioana României, U Banca Transilvania, a ajuns în premieră până în faza sferturilor de finală.

Finala a fost o ”afacere” franceză, între Paris Basketball şi JL Bourg. Echipa din capitala Franţei s-a impus în două partide din trei programate, în prima cu 77-64, iar în a doua, vineri seară, cu 89-81, în deplasare. TJ Shorts, de la Paris Basketball, a fost ales MVP-ul finalei.

Finalista JL Bourg a fost singura formaţie care a învins U BT Cluj în ambele meciuri din grupa B.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan a ajuns până în sferturi, fază în care a cedat în faţa London Lions, în manşă unică, cu 91-79.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele