Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

VIDEO | Cu emoţii serioase, FCSB topeşte Oţelul lui Dorinel Munteanu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21265866/2/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-1.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

În minutul 61, Coman a ratat un penalty.

La meci au asistat peste 12.000 de spectatori.

VIDEO | Oţelul Galaţi - FCSB 0-2 (Popescu 40, Compagno 90+1), în direct, pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Oţelul: R. Stoian - S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev - Jardan, I. Neagu, D Silva -Al. Pop, Fatai, Cisotti
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Ov. Popescu - Edjouma, Şut, Djokovic - Cordea, Băluţă, Oct. Popescu

Minutul 90+7: Final de meci! FCSB câştigă cu 2-0.

Minutul 90: GOL FCSB! Ursu trage în bară transversală din 20 de metri, iar pe contraatac Compagno înscrie!

Minutul 76: Ocazie imensă pentru Oţelul. Tavi Popescu pierde nepermis o minge în apropiere de propriul careu. Cârjan recuperează şi trage în bara transversală.

Minutul 74: Coman execută o lovitură liberă din lateral puţin pe lângă poartă.

Minutul 59: Centralul dictează penalty, după consultarea VAR, ca urmare a unui fault suferit de Olaru. Florinel Coman execută însă foarte modest, iar Stoian parează.

Minutul 56: Florinel Coman este lansat foarte bine şi scapă singur cu portarul, dar Rus are o intervenţie providenţială şi îl blochează pe jucătorul lui FCSB.

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 40: GOL FCSB! Execuţie superbă reuşită de Tavi Popescu de la 20 de metri. Portarul nu a putut interveni la balonul excelent plasat.

Minutul 33: Tavi Popescu reia mult peste poartă din lovitură liberă de la 25 de metri.

Minutul 28: Şansă mare apărută de nicăieri pentru gazde. Chiricheş este aproape să respinge un balon centrat în proprie poartă. Târnovanu salvează în corner.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

FCSB a început în forţă campionatul, echipa lui Gigi Becali a câştigat cu FC U Craiova în prima etapă şi cu Dinamo în a doua etapă din Superligă. Florinel Coman pare omul momentului la FCSB şi a avut evoluţii bune în cele două meciuri pe care FCSB le-a jucat în acest sezon din Superligă. 

În tabăra opusă, Oţelul Galaţi a revenit în Superligă şi este neînvinsă după primele două etape. Echipa lui Dorinel Munteanu a remizat cu UTA şi Universitatea Craiova. Totuşi, trupa de la Galaţi a arătat un joc de echipă solid şi s-a simţit influenţa la echipă a fostului mare internaţional.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele