Ultima oră
”Mi-am îndeplinit obiectivul”. Valentin Suciu a schimbat radical faţa celor de la Sepsi ”Mi-am îndeplinit obiectivul”. Valentin Suciu a schimbat radical faţa celor de la Sepsi
Nicolae Stanciu, scut în jurul lui Darius Olaru. "Pot să îmi dau cu părerea" Nicolae Stanciu, scut în jurul lui Darius Olaru. "Pot să îmi dau cu părerea"
Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB
Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză” Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză”
VIDEO | Esbjerg – Rapid Bucureşti 39-32. Danezele au fost o nucă prea tare VIDEO | Esbjerg – Rapid Bucureşti 39-32. Danezele au fost o nucă prea tare
Răzvan Marin, cel mai bun jucător în remiza cu Juventus Răzvan Marin, cel mai bun jucător în remiza cu Juventus

VIDEO | ”Ne pare rău că întâlnim aceste vremuri în 2023”. Partidele Israelului din grupa României de calificare sunt incerte. Screciu, afectat de situaţia adversarilor

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21341765/2/screciu.png

România îşi propune 6 puncte din meciurile cu Belarus şi Andorra. Israel este principala adversară la calificarea, însă partida cu Elveţia a fost amânată, după războiul declanşat de Hamas.

  • România - Andorra, duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45, la Prima TV

 

Partida dintre Israel şi Elveţia, din grupa I a preliminariilor EURO 2024, programată pe 12 octombrie, a fost amânată de către UEFA din cauza războiului purtat pe teritoriul ”Ţării Sfinte” de gruparea teroristă Hamas.

Deplasarea României din Israel era programată pe 18 noiembrie, la ora 21:45, însă forul european nu a luat încă nicio decizie în privinţa acestei partide.

Vladimir Screciu este foarte trist că adversarii din grupă trec prin momente atât de grele.

 

”Ne pare rău că întâlnim aceste vremuri în 2023. Suntem foarte motivaţi să câştigăm cele trei puncte”, a spus fotbalistul Craiovei.

Colegul său, Nicuşor Bancu s-a declarat fericit de faptul că partida cu Belarus se va juca pe teren neutru, fără fani.

”Cu siguranţă dacă erau suporterii alături de ei pentru noi era mai greu. Asta ne face să câştigăm cele trei puncte mai clar”.

mail-share icon Email
viewscnt