Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Napoli se impune la Lecce, iar titlul devine doar o chestiune de zile

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21089775/3/profimedia-0767912919.jpg

Napoli a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Lecce, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Serie A.

Echipa lui Napoli a venit la Lecce fără golgeterul nigerian Victor Osimhen, dar chiar şi aşa elevii lui Luciano Spalletti au deschis scorul în minutul 18, prin Giovanni Di Lorenzo.

Gazdele au egalat prin golul lui Federioc Di Francesco, din minutul 52, însă Napoli s-a impus cu 2-1, după golul marcat de Wladimiro Falcone în propria poartă, în minutul 64.

Napoli a ajuns la 74 de puncte, cu 19 mai multe decât echipa de pe locul secund, Lazio. Lecce este pe locul 16, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele