Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

VIDEO ǀ Napoli nu s-a cramponat de deplasarea la Salernitana

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21371756/2/nap.jpg

Napoli s-a impus  în deplasare, scor 2-0, în faţa grupării Salernitana, în etapa a 11-a din Serie A.

Campioana a deschis scorul destul de repede pe Stadion Arechi, din Salerno. Raspadori a înscris în minutul 13, învingându-l pe Ochoa. Portarul veteran mexican a intervenit excelent la acelaşi Raspadori, în minutele 41 şi 47, şi şi-a mai salvat echipa în alte câteva rânduri, dar nu a mai putut face nimic în minutul 82, în faţa lui Elmas.

Napoli s-a impus cu 2-0 şi este pe locul 4 în Serie A, cu 21 de puncte. Salernitana este ultima clasată, a 20-a, cu 4 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele