Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Napoli nu poate trece de o echipă aflată la retrogradare, însă titlul e aproape acontat

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21096891/1/nap-ver.jpg

Lider autoritar în Serie A, Napoli a obţinut doar o remiză, cu Verona, scor 0-0, într-un meci din etapa cu numărul XXX.

Formaţia lui Luciano Spalletti a dominat copios echipa aflată pe antepenultimul loc, cu o posesie fabuloasă de 80%, dar chiar şi aşa, napoletanii nu s-au lipit de gol şi au arătat că nu şi-au revenit după eşecul cu AC Milan, din manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, AC Milan s-a încurcat pe terenul Bolognei

AC Milan a remizat în deplasare, scor 1-1, cu echipa Bologna, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Italiei.

Au marcat Sansone ‘1 pentru gazde şi Pobega ’40 pentru oaspeţi.

Meciurile Lecce – Sampdoria, Torino – Salernitana, Sassuolo – Juventus şi AS Roma – Udinese se vor disputa duminică, iar confruntarea Fiorentina – Atalanta este programată luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele