Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Mitriţă, răspuns clar când a fost întrebat despre plecare. Ce a cerut mijlocaşul imediat după meci. „S-a simţit în teren”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21691784/1/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-4-08-2024-1.jpg

Alex Mitriţă a dat un răspuns clar, în momentul în care a fost întreabat de o posibilă plecare de la U. Craiova.

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a patra din Superligă.

După egalul cu ploieştenii, omul de bază al oltenilor a fost întrebat despre un  posibil transfer la Gaziantep, lucru ce s-a vehiculat în ultimele zile. Mitriţă a dezminţit aceste zvonuri şi a transmis că se concentrează pe Universitatea Craiova în acest moment.

”Cu siguranţă nu. Sunt aici, încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici. Nu discutăm asta. Când va fi o ofertă clară, vom discuta”, a spus Alex Mitriţă.

Mijlocaşul de 29 de ani a vorbit şi despre partida cu Petrolul, în urma căreia a cerut o zi sau două de odihnă.

”Important e că nu am pierdut, am luat un punct şi sper să avem o zi, două libere să ne reîncărcăm. Am simţit oboseala în teren. Petrolul nu ştiu dacă a legat patru-cinci pase, a stat mai mult în defensivă. Am încercat să îi desfacem, dar nu am putut.

Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta, nu trebuie să fim aşa trişti. Am scos un punct”, a declarat Alex Mitriţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri