Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

VIDEO ǀ Mircea Rednic, 18 transferuri şi doar 4 puncte în această vară la UTA. ”Nu meritam să fie diferenţa de scor aşa de mare”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21288681/1/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-18-08-2023.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 3-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Oltenii au trecut pe primul loc în clasament.

Mircea Rednic consideră că echipa sa nu merita să piardă atât de clar şi a punctat că cei de la UTA sunt într-o creştere a nivelului de joc.

”O înfrângere. Poate nu meritam să fie scorul atât de mare, ţinând cont de prima repriză. Am început prost, am luat un gol, apoi am avut 3 ocazii clare. Ăsta e fotbalul, se joacă pe goluri. Dacă nu eşti serios în faţa porţii... Poate e vorba şi de calitate.

De când am venit aici, i-am omorât cu şuturile plasate. Noi am vrut să rupem plasa, însă au fost şi schimbări, mă bucur că am reuşit să aducem un atacant. Va mai veni o extremă, va semna mâine. E ultimul transfer. Lucrul pozitiv e că ne-am creat ocazii.

E o creştere din punct de vedere fizic. E vorba de omogenitate”,
a spus Rednic, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele