Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

VIDEO | Mike Tyson spune că youtuberul Jake Paul va „fugi ca un hoţ”, în ring, la meciul din 15 noiembrie

Box Publicat pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21706339/1/mike.jpg

Mike Tyson s-a declarat în formă şi pregătit pentru meciul său din 15 noiembrie cu Jake Paul, cei doi boxeri susţinând duminică o conferinţă de presă comună la New York, relatează Reuters.

Meciul a fost programat iniţial pentru 20 iulie, dar a fost amânat după ce fostul campion la categoria grea Tyson, în vârstă de 58 de ani, a avut o criză de ulcer care l-a obligat să se odihnească.

„Iron Mike”, care are un record de 50 de victorii şi 6 înfrângeri, cu 44 de knockout-uri, a fost unul dintre cei mai temuţi grei din istorie, dar nu a mai disputat un meci profesionist din 2005.

Când a fost întrebat de ce s-a întors în ring atât de mult timp după retragere, răspunsul lui Tyson a fost clar: „Pentru că pot. Cine altcineva o poate face în afară de mine? Avem un YouTuber care luptă cu cel mai mare luptător care a trăit vreodată.

S-ar putea să fi fost în ring cu oameni care au aceleaşi intenţii, dar nu a înfruntat realitatea. De îndată ce îl prind pe tipul ăsta, se va termina totul, va fugi. Va fugi ca un hoţ”.

Paul, care a fost huiduit de public, a susţinut că îl va adormi pe Tyson. „Sunt aici să fac 40 de milioane de dolari şi să pun la pământ o legendă”, a spus Paul.

„Îl iubesc pe Mike şi îl respect, dar nu mai suntem prieteni până pe 15 noiembrie”, a spus el.

Când a fost întrebat dacă îi este frică să fie în ring cu Paul, Tyson a răspuns sarcastic: „Sunt îngrozit”.

YouTuberul transformat în boxer Paul, în vârstă de 27 de ani, este cu 31 de ani mai tânăr Tysonl şi are un record de 10-1 la box.

Lupta va fi transmisă în direct la nivel global pe Netflix şi va avea loc la stadionul AT&T din Arlington, Texas, cu o capacitate de 80.000 de locuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele