Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa”

Rapid Publicat pe marți, 00:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21735299/2/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024-2.jpg

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii.

Marius Şumudică a fost dezamăgit de felul în care s-a prezentat echipa sa în meciul cu ardelenii, mai ales că partida a avut loc în „Giuleşti”. Antrenorul s-a plâns de timpul scurt pe care l-a avut pentru a schimba total echipa.

”Zece inşi au fost plecaţi la lot, n-am putut să fac cantonamentul. Încă nu putem din punct de vedere fizic. Am întâlnit o echipă bună, ne-am pasat. Am avut posesia, dar ca la handbal, am dus-o din stânga în dreapta, nu găsim soluţii. Pe atac poziţional, nu ştim să jucăm. E greu să transform o echipă dintr-una care se apară şi joacă pe contraatac într-una care trebuie să domine în Giuleşti.

Mai are rost să discutăm ce a fost în urmă? Îmi asum, sunt deciziile mele. Am încercat pe final să joc un 4-4-2, dar ne-a lipsit prospeţimea, ne-a lipsit luciditatea. Aşa nu putem. Să nu dăm o centrare pe Giuleşti… Aşa ceva nu se poate. E de meditat şi vom vedea ce vom face. Eu nu pot să accept ceea ce se întâmplă.

La primul gol, avem lovitură liberă, pleacă un jucător, Chipciu, 80 de metri, ne eliminăm unul câte unul şi luăm gol. Nu se poate să nu ştii să opreşti jocul, să nu faci un fault tactic. Asta nu trebuie să te învăţ eu, trebuie să simţi.

Pe atac poziţional, nu ne-am creat situaţii. Am început jocul bine, a doua repriză, la fel, opt minute n-au ieşit din careu, dar nu suntem lucizi în deciziile pe care le luăm.

Pe Grameni l-am scos pentru că am vrut ceva mai rapid la mijloc. Hromada avea dureri. Am fost nevoit să schimb. Am jucat cu Kait număr 6, ce să fac?

E clar că avem nevoie de N’Jie şi de Boupendza. Avem nevoie de amândoi. E greu să transformi o echipă care e obişnuită să se apere într-una care domină jocul. E foarte greu.

Îmi cer scuze în faţa fanilor, e în totalitate greşeala mea. Trebuie să-i facem fericiţi pe fani, nu se poate să arătăm aşa. Nu se poate să nu fii agresiv, să nu faci o alunecare, nu se poate. Meciul se câştigă cu sacrificii. În Giuleşti, trebuie să dai dovadă de sacrificiu. Aşa, să intri doar să mai bifezi un meci în campionat, eu nu accept aşa ceva”, a declarat Marius Şumudică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele