Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!”

FCSB Publicat pe 16 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21671074/1/edjouma-conferinta-virtus.png

FCSB s-a impus categoric în returul cu Virtus, scor 4-0, şi a reuşit calificarea în turul doi preliminar din UEFA Champions League.

„Roş-albaştri” s-au impus cu 11-1 la general în faţa echipei din San Marino şi o vor întâlni pe Maccabi Tel Aviv în turul doi.

Pentru FCSB au marcat Alexandru Băluţă ('20), Malcom Edjouma ('28, '36) şi David Miculescu ('72).

Lipsa mizei în această partidă s-a simţit şi în tribunele stadionului Steaua, acolo unde campioana en-titre a fost suţinută de 7262 de spectatori.

Malcom Edjouma şi-a luat revanşa după ce a fost criticat de Gigi Becali şi a reuşit o dublă. În prima etapă a noului sezon al Superligii, marocanul a fost imprudent şi le-a oferit pe tavă egalarea celor de la „U” Cluj, în urma cărora ardelenii au egalat şi au stabilit scorul final, 1-1.

Jucătorul a vorbit după returul cu Virtus şi s-a arătat încrezător în vederea meciului cu Maccabi Tel Aviv. Totodată, Edjouma şi-a recunoscut greşeala din meciul din campionat.

„Sunt foarte fericit să joc în aceste meciuri. E important să avem încredere în noi. I-am atins în punctul sensibil. Aşa am câştigat. Avem lotul format. Au câştigat campionatul sezonul trecut. Putem avansa. 

Meci după meci putem să avem şi mai multă încredere în noi. (n.r. cum a fost meciul cu ”U”?) Am făcut o greşeală, asta e. Dar acum ştiu că nu trebuie să mai fac aşa ceva. Nu mi-am luat revanşa! Am jucat doar pentru echipă. Am înscris, situaţiile astea sunt la tot pasul.

(n.r. e posibil să ajungeţi în grupele UCL?) Totul e posibil. Cred că trebuie să avem aceeaşi atitudine pentru restul meciurilor.  (n.r. despre Maccabi ce ştii?) Că e o echipă bună, puternică. Trebuie să fim pregătiţi. O să vedem mai mult după weekend”, a spus Edjouma la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele