Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Lampard nu aduce revirimentul la Chelsea, care rămâne pe locul 11 în Premier League!

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21090343/1/che-wol.jpg

Chelsea continuă să nu se regăsească. Frank Lampard nu a revenit cu dreptul la londonezi, care au pierdut pe terenul celor de la Wolverhampton, echipă mai slab cotată, cu scorul de 1-0.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro, etapă de etapă!

Unicul gol a fost marcate de Matheus Nunes. Lusitanul a finalizat spectaculos din voleu, în minutul 31.

Chelsea rămâne pe locul 11 în urma acestui rezultat. Starurile de pe ”Stamford Bridge” se pot gândi deja la următorul sezon, deoarece actualul a fost compromis.

Lampard are misiune grea

Fotbalistul emblematic (211 goluri în 648 de meciuri pentru club) a mai condus Chelsea timp de 18 luni, între iulie 2019 şi ianuarie 2021. El a fost înlocuit cu Thomas Tuchel, câştigător al Ligii Campionilor patru luni mai târziu.

Lampard revine la Chelsea, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada iulie 2019-ianuarie 2021. În cariera de jucător, el a marcat 211 goluri şi a evoluat în 648 de meciuri pentru gruparea care a câştigat sezoanele trecute Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele