Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

VIDEO | Juventus, în finala Cupei Italiei! Torinezii au trecut de Fiorentina şi vor întâlni Inter în ultimul act

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 apr 2022
mail-share icon Email

Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Fiorentina, în manşa a doua a semifinalelor. Torinezii au câştigat şi jocul tur, cu 1-0.

  • Au marcat: Bernardeschi '32, Danilo '90+4.

Juventus, deţinătoarea trofeului, a câştigat de 14 ori Cupa Italiei.

În ultimul act, Bătrâna Doamnă va da piept cu Inter Milano, care a eliminat-o pe AC Milan, după 0-0, în deplasare, şi 3-0, acasă. Inter are şapte trofee ale Cupei Italiei în palmares, ultimul fiind cucerit în 2011.

Ultimul act al competiţiei este programat la 11 mai.


Ştirea înaintea de meci 

Juventus - Fiorentina este partida retur, din semifinala Coppa Italia, ce se va disputa la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

Partida din această seară va fi una spectaculoasă cu siguranţă. Ambele echipe din această semifinală vor să încheie sezonul cu un trofeu, cum în Serie A, amândouă sunt departe de titlu, Coppa Italia este şansa lor. 

Întâlnirile dintre cele două echipe au fost echilibrate, dar totuşi în ultimele 5 partide Juventus s-a impus de trei ori, în timp ce Fiorentina a câştigat doar o dată, dar a făcut-o categoric, cu scorul de 3-0.

În meciul tur Fiorentina a fost mai bună la toate capitolele, dar a pierdut în cele din urmă cu scorul de 0-1, după un autogol, marcat în minutul 91. 

În campionat echipele sunt despărţite de 7 puncte, ”Bătrâna Doamnă” se află pe locul 4, în timp ce echipa din Florenţa e pe 7. Fiorentina e într-o creştere de formă, aceasta a adunat patru victorii şi un egal în ultimele 5 meciuri, în timp ce echipa antrenată de Massimiliano Allegri are două înfrângeri, un egal şi două victorii în tot atâtea partide.

Un alt aspect interesant al acestei confruntări este întâlnirea lui Dusan Vlahovic, cu fosta echipa. Atacantul sârb a ajuns la Juventus datorită prestaţiilor bune de la Fiorentina şi nu a dezamăgit până acum. Vlahovic a marcat 7 goluri în 14 meciuri jucate pentru torinezi şi are şanse să marcheze şi în seara aceasta, împotriva fostei echipe.

Echipele probabile:

  • Juventus: Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Pellegrini; Cuadrado, Zakaria, Arthur, Rabiot; Morata, Vlahovic
  • Fiorentina: Terracciano; Venuti, Igor, Milenkovic, Biraghi; Castrovilli, Torreira, Duncan; Gonzalez, Piatek, Ikone
     

 

mail-share icon Email
viewscnt