Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | ”Important e că ne-am atins un obiectiv”. Alex Chipciu, la primul gol stagional

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21087666/1/alc.jpg

Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano, trecând în sferturile de finală de Hermannstadt, scor 2-1. În partida disputată în deplasare, ”şepcile roşii” au revenit de la 0-1.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 41, prin Alhassan.

Pentru Universitatea Cluj au marcat Chipciu ’51 şi Thiam ’75.

Alex Chipciu a declarat la finalul partidei că este fericit pentru calificare şi speră să aibă şansa să joace o finală de Cupă.

”Mă simt foarte bine că ne-am calificat. Nu ne-am bucurat aşa mult, parcă eram speriaţi să ne bucurăm. Da, a fost şi golul, superb, cred că a fost deviat pe-acolo, dar important e că ne-am calificat şi ne-am atins un obiectiv. Să ai şansa să joci pe teren propriu o semifinală, cam rar.

E senzaţional că suntem în semifinale. Eu am mai câştigat cu Steaua o Cupă, am mai avut o finală, am pierdut-o. Am mai avut la Braşov o semifinală, am pierdut-o, ţin minte că a dat Dică gol prin minutul 85. Am fi jucat finala cu Dinamo la Braşov”
, a spus Chipciu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele