Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Ilie Poenaru, mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa. ”Cred că am jucat de la egal la egal”

UTA Arad Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 oct 2022
mail-share icon Email

UTA a reuşit să termine la egalitate, 1-1, în faţa campioanei CFR Cluj, după ce au fost conduşi în prima repriză şi au avut şi un om eliminat. Golurile au fost marcat de Boateng, în minutul 32, respectiv autogolul lui Kolinger din minutul 59.

Ilie Poenaru, tehnicianul arădenilor, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa în acestă seară şi a ţinut să felicite arbitrajul din acest meci, chiar dacă a avut un jucător eliminat.

”Un arbitraj foarte bun şi brigada de arbitri trebuie felicitată. E important că ne-am schimbat atitudinea, că am avut reacţie, că am înţeles că trebuie să suferim în anumite momente. Cred că am jucat de la egal la egal. Am avut şi noi câteva ocazii clare. Să ai cu CFR 12 cornere, eu cred că este bine pentru noi în acest moment. E un punct de moral şi de încredere.

Dacă vom continua aşa şi rămânem modeşti şi muncim şi ne dorim mai mult, e clar că putem să punem probleme mari şi să fim mai sus decât suntem acum. Nu avem timp de declaraţii sau supărări. Trebuie să muncim zi de zi. Cel mai important e că e disciplină tactică, disciplină în vestiar”, a spus Ilie Poenaru, la flash-interviul de după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele