Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

VIDEO | Gabriel Tamaş, cu gândul la retragere, dar pregătit de sărbătoare: ”Mă duc să beau un spriţ!”

FC Voluntari Publicat pe 17 dec 2021
mail-share icon Email

Veteranul Voluntariului, fundaşul central Gabriel Tamaş (38 de ani), a vorbit despre posibilitatea de a se retrage din cariera de fotbalist.

Tamaş a recunoscut că deşi se simte bine pe teren şi la antrenamente, la finalul unei partide îl doare întreg corpul. Totuşi, Tamaş nu neagă că va mai încerca să mai joace încă un an, pe lângă sezonul în desfăşurare.

Nu ştiu dacă a mai fost vreodată să termine Voluntariul pe podium. A fost un meci dificil, ştiam cu ce echipă jucăm. Acum, că tot o să mă întrebi de play-off, play-out, nebunii, eu am spus mereu că noi am avut ca obiectiv să nu mai avem emoţiile de anul trecut.

Acum, se va schimba şi obiectivul, să prindem play-off-ul. Nu l-am prins, se mai joacă. Mai trebuie măcar şase puncte, depinde de celelalte rezultate, pentru că e un clasament strâns. Eu mă aşteptam să ajungem aici, i-am promis cuiva, anul trecut i-am promis, dar anul acesta mă ţin.

După, nu ştiu dacă voi mai continua fotbalul. Nu ştiu, eu mă simt bine, dar, vă daţi seama, mă cam dor toate. Nu se vede, nu arăt, dar, când ajung acasă, mă dor toate. Nu vreau să discut ce se va întâmpla după ce mă retrag. Poate voi mai încerca să mai joc un an, nu ştiu.”, a declarat Gabriel Tamaş, la finalul meciului. Fundaşul a spus, în stilul caracteristic, la finalul interviului că merge să bea un spriţ.

FC Voluntari şi-a asigurat locul pe podium la finalul anului în Liga 1 Casa Pariurlor, după victoria, scor 2-1, cu UTA Arad, din ultima etapă din 2021.

Pentru FC Voluntari au marcat Nemec 45' şi Briceag 76', iar pentru UTA a încris Miculescu 16'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele