Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

VIDEO | Gabi Tamaş a anunţat că se retrage. ”Poate nu am nervii necesari să mai joc. Mă duc acasă, de ce să nu pot să stau departe de fotbal?”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20224175/2/tam-2.jpg

FC Voluntari a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Dunărea Călăraşi, în prima manşă a barajului pentru menţinerea / promovarea în Liga 1.

Gabi Tamaş a făcut o eroare de marcaj la Kanda, care a dus la unicul gol al divizionarei secunde, iar la final, fundaşul de 37 de ani şi-a anunţat retragerea din activitate.

Acesta a punctat că are nevoie de o vacanţă lungă şi nu se gândeşte cel puţin în viitorul apropiat să devină antrenor sau să ocupe o funcţie de conducere.

"Am intrat în jocul lor în prima repriză, dar per total am meritat victoria. Ne bucurăm că am câştigat. După atâtea meciuri mai apare şi oboseala. Eu am greşit la primul gol. Presiune a fost mereu la club, era frica asta de retrogradare.

Şi la baraj sunt emoţii, am eu emoţii la 38 de ani. E ruşinos să retrogradezi, dar am jucat foarte bine după pauză. Este o diferenţă între Liga 1 şi Liga 2, jucătorii sunt mult mai tehnici la Liga 1. Calificarea nu este jucată.

Nu ştiu cum va arăta viitorul meu. Aştept să terminăm, să dea Dumnezeu să nu retrogradăm. Sunt şanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. Mi s-a cam luat toată energia. De ce să intru în spital pentru fotbal? Poate nu am nervii necesari să mai joc. Mă duc acasă, de ce să nu pot să stau departe de fotbal? Mă gândesc să mă duc acasă, să uitaţi de mine. Nu mă văd antrenor sau conducător, mi s-a luat. Sunt eu supărat, mi s-a luat", a declarat Tamaş, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele