Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

VIDEO | Final penibil "reuşit" de CSM Bucureşti. "Tigroaicele" au pierdut, scor 28-30, contra Brest

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 21 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21355522/1/cris-1.jpg

Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia franceză Brest Bretagne Handball, scor 30-28 (17-16), în etapa a V-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Ostergaard 6, pentru CSM, respectiv Toublanc 7, Maslova 7, pentru Brest.

La finalul partidei, CSM Bucureşti a primit huiduieli din tribună, după un joc extrem de slab pe teren propriu.

În etapa a V-a mai sunt programate meciurile dintre Gyor – Odense şi DVSC Debren – Buducnost (sâmbătă), respectiv SG BBM Bietigheim – IK Savehof (duminică).

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor şi 41-26 cu IK Savehof.

După cinci etape, campioana României se află temporar pe locul 4, cu 4 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, cu Buducnost, în 29 octombrie.

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele