Ultima oră
Breaking News! Mircea Lucescu a anunţat lista stranierilor pentru partidele cu Lituania şi Cipru! Coşmarul lui MM Stoica, în atacul României

Breaking News! Mircea Lucescu a anunţat lista stranierilor pentru partidele cu Lituania şi Cipru! Coşmarul lui MM Stoica, în atacul României
Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc” Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc”
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali
Echipa din Superligă unde Ciprian Tătăruşanu s-ar fi întors: ”Mi-a rămas cel mai aproape de suflet!”

Echipa din Superligă unde Ciprian Tătăruşanu s-ar fi întors: ”Mi-a rămas cel mai aproape de suflet!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”

VIDEO ǀ Final dramatic la FC Voluntari - Universitatea Craiova! Oltenii au egalat pe finalul partidei şi au reuşit să salveze un punct

Superliga Publicat pe 11 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20499796/2/fc-voluntari-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-11-12-2021.jpg

FC Voluntari şi CSU Craiova au remizat, 1-1, la capătul unui meci cu un final dramatic. Oltenii au egalat în 90+1.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Formaţia lui Liviu Ciobotariu a intrat în avantaj în minutul 52, când Ricardinho a deschis scorul. Victoria părea să nu le scape, însă fix pe final, defensiva a cedat. Ionuţ Vînă a adus egalarea pentru Craiova. 

Formaţia lui Reghecampf nu a mai câştigat de 5 etape şi ocupă locul 5 în clasamentul din Casa Liga 1. FC Voluntari se află pe podium, la 7 puncte locul secund ocupat de FCSB şi 2 puncte peste Rapid.

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1

Final de meci.

Min 90: GOOL Craiova! Defensiva ilfovenilor a cedat în prelungiri. După o neatenţie a fundaşilor, mingea a ajuns la Vînă în faţa porţii. Popa n-a avut nicio şansă.

Min. 73: Ocazie Craiova! Ivan trage un şut violent din unghi închis.

Min 65: Ocazie mare Voluntari! Ion Gheorghe l-a lansat foarte bine pe Raţă, dar Lazăr a ieşit bine din poartă şi l-a împiedicat să şuteze sau să trimită o pasă mai bună. Raţă a ridicat mingea peste portar, dar a fost insuficient. Screciu a apărut şi a îndepărtat pericolul.

Min 51: GOOOL Voluntari! Ricardinho a deschis scorul în urma unei lovituri de corner, după ce oltenii au făcut o eroare mare în defensivă.

Pauză.

Min. 45: Ocazie mare Craiova! Baiaram a tras foarte slab din doar câţiva metri. Mingea îi vine chiar destul de bine, dar n-a profitat.

Min. 29: Ocazie mare Craiova! Mingea s-a plimbat prin careul ilfovenilor după o lovitură liberă. Pap a trimis în incursiunea fazei un şut bun, dar Popa a avut un un reflex de zile mari şi a apărat.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Meleke, Armaş, Briceag - Costin, Droppa, I. Gheorghe - Raşă, Nemec, Lopes
  • REZERVE: Râmniceanu, Vlad, Achim, N. Roşu, Helder, Merloi, Paraschiv, Al. Ilie, L. Fulop
  • CSU CRAIOVA: Lazar - Screciu, Papp, Bălaşa - Vlădoiu, Alex Creţu, Nistor, Vătăjelu - Gustavo, Ivan, Baiaram
  • REZERVE: D. Rusu, Mitran, Ivanov, Benga, Vână, Fedele, Căpăţână, Cîmpanu, Trică


 

Se întâlnesc două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului României: ocupanta locului 3, FC Voluntari (32 de puncte), şi formaţia de pe poziţia a 4-a, Universitatea Craiova (29 de puncte). În timp ce ilfovenii au oferit până acum cea mai plăcută surpriză a eşalonului, fiind o echipă obişnuită cu lupta pentru evitarea retrogradării, nu acelaşi lucru se poate spune despre olteni. Chiar dacă nu stau rău în clasament, obiectivul ”leilor” la începutul sezonului era câştigarea campionatului. La 11 puncte de FCSB şi 19 de CFR Cluj, elevii lui Laurenţiu Reghecampf par să fie complet ieşiţi din cursă. Cupa României, unde sunt calificaţi în semifinale, rămâne marele obiectiv.

FC Voluntari, calificată şi ea în semifinalele Cupei României, traversează clar o formă mai bună decât Universitatea Craiova. Trupa pregătită de Liviu Ciobotariu a înregistrat în ultimele patru etape două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere. De cealaltă parte, după succesul spectaculos al Craiovei, 5-2 cu CS Mioveni, au urmat trei eşecuri consecutive şi o remiză în ultima etapă, 2-2 cu FC Botoşani. În meciul tur al sezonului regular, Universitatea Craiova s-a impus cu un categoric 3-0.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele