Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă

Superliga Publicat de Daian Cutu ieri, 21:52
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21754932/2/fcsb-gloria-buzau-superliga-superbet-6-10-2024-1.jpg

 

 

FCSB a trecut pe teren propriu, 3-2, de Gloria Buzău, în etapa a 12-a din Superligă.

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Tot Octavian Popescu a adus echipa bucureşteană în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde.

Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris şi FCSB – Gloria Buzău a fost 3-2. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 16 puncte, iar Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2 (Popescu 39, 68, Bîrligea 74 / Jipa 5, Cestor 87), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Şut, Chiricheş, Panţîru - Alhassan, Edjouma - Ştefănescu, Olaru, Oct. Popescu - Miculescu
  • Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Dr. Albu – Jipa, Tavares, Işfan – Budescu

Minutul 90+6: Final de meci! FCSB bate cu 3-2.

Minutul 87: GOL Gloria Buzău! Complet nemarcat, Cestor trimite perfect cu capul din careul mic.

Minutul 74: GOL FCSB! Băluţă îl lansează pe Bîrligea, care reia singur cu portarul.

Minutul 68: GOL FCSB! Tavi Popescu trimite fără speranţe la colţul lung.

Minutul 56: Bîrligea trage în portar, iar pe respingere Ştefănescu nu poate profita. Apoi Băluţă trimite peste.

Minutul 46: Băluţă trimite un exterior violent peste poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 43: Tavi Popescu are din nou o şansă din lovitură liberă. De această dată a reluat puţin peste.

Minutul 39: GOL FCSB! Tavi Popescu execută magistral o lovitură liberă.

Minutul 37: Tavi Popescu pătrunde în careu, dar trimite moale.

Minutul 18: Ştefănescu trimite un şut de la distanţă. Lazar nu are emoţii.

Minutul 5: GOL Gloria Buzău! Jipa prinde un şut de senzaţie din afara careului. Mingea s-a dus în plasa laterală. Târnovanu a fost fără reacţie.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------

Formaţia pregătită de Eugen Neagoe se află pe locul 15, cu 10 puncte, în vreme ce FCSB se clasează pe poziţia a 11-a, cu 13 puncte.

Campioana României trece printr-o formă foarte bună şi s-a impus în ultimele trei partide oficiale, cu RFS şi PAOK în Europa League, respectiv cu Sepsi în Superligă. 

Ultimul meci direct disputat de cele două în Superligă a avut loc în sezonul 2008/2009. Atunci, FCSB s-a impus la Buzău, scor 1-0. La finalul acelei stagiuni, FCSB a încheiat campionatul pe locul şase, iar Gloria Buzău a retrogradat de pe ultimul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele