Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

VIDEO | FC Voluntari – Rapid 0-0. Egal nespectaculos în Ilfov. Gazdele păstrează un avantaj important în lupta la play-off

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 8 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20596138/4/kk.jpg

FC Voluntari şi Rapid au terminat la egalitate, 0-0, în direct la Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, meciul din etapa a 25-a din Casa Liga 1 2021/2022. Ilfovenii îşi măresc astfel serie de meciuri consecutive fără eşec, dar şi avansul faţă de giuleştenii aflaţi în continuare pe primul loc din afara play-off-ului.
 
Meci cu implicaţii importante în lupta la play-off, FC Voluntari - Rapid a început cu oaspeţii mai activi în ofensivă, iar minutul 11 a adus o primă mare ocazie: şut Sefer, cu stângul, respins în bară de Popa. A urmat clasica perioadă de tatonare de la mijlocul terenului, o lovitură liberă (21) bătută slab, dar pe poartă, de Sefer şi un moment ofensiv frumos produs de rapidişti. Vojtus a scos din joc apărarea adversă cu un assist de efect, l-a lăsat singur cu portarul pe Sefer, dar tânărul mijlocaş ofensiv a tras în Popa (30). Vojtus a trecut la finalizare (36), dar doar pentru a şuta pe direcţia fostului rapidist Popa, apoi gazdele au scos colţii în minutul 55, când Moldovan a trebuit să se întindă la maximum pentru a scoate o execuţie inspirată a Ricardinho, iar Briceag nu a nimerit poarta.
 
Rezerva Pănoiu (62) l-a testat pe Popa cu ceea ce cronicarii vechi ar fi numit o pasă la portar, iar jocul s-a reaprins în minutul 65, când Ion Gheorghe a prins un şut bun, dar Moldovan a respins în lateral. În minutul 76, Iosif a decis să-l schimbe pe Ioniţă II, pe care-l introduse la pauză, cu Marzouk, în speranţa că oaspeţii vor găsi golul care să-i apropie de intrarea în play-off. Cu puţin timp înainte, Ciobotariu apelase la Budescu. Dar singurul moment periculos al lui Budi a venit târziu, în minutul 88, cu un şut în diagonală care a ocolit cu mult poarta lui Moldovan.
 
Voluntari - Rapid s-a terminat 0-0, după o primă repriză a oaspeţilor şi o a doua a gazdelor, rezultat care ajută mai mult echipa antrenată de Liviu Ciobtariu. Ilfovenii ajung la 43 de puncte, zestre cu care ocupă locul al treilea, pe care-l pot pierde dacă FC Botoşani pleacă cu trei puncte de pe terenul lui FC U Craiova. Mai important, Voluntariul are un avans de opt puncte faţă de Rapid, care rămâne cu 35, pe locul al şaptelea, cu cinci etape înaintea finalului sezonului regular.

VIDEO: FC Voluntari - Rapid 0-0

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke, Droppa - Veiga Miranda, Raţă (Marcelo Lopes 86), I. Gheorghe (Budescu 71) - Nemec (L. Fulop 83)
  • REZEVE: Rîmniceanu, Fl. Achim, C. Costin, Vieira Tavares, Al. Ilie, Merloi
  •  
  • RAPID: H. Moldovan -Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore,  Onea, Al. Albu (Pănoiu 56), Kait, Morais - Sefer (Al. Ioniţă II 46, Marzouk 76), Vojtus, R. Ilie (Carnat 760
  • REZERVE: Drăghia, Belu-Iordache, Goge, Moise, Ad. Bălan

Minutul 83: Nemec, inexistent azi, îi lasă locul lui Lorand Fulop.

Minutul 76: Pe fondul unui randament scăzut al oamenilor din ofensivă, Mihai Iosif apelează la Carnat şi Mazrouk. Ies Ilie şi, surprinzător, Ioniţă II, intrat la pauză.

Minutul 71: Budescu e trimis pe teren în locul lui Gheorghe.

Minutul 65: Şansă bună a gazdelor. Moldovan respinge greşit o centrare a lui Ricardinho, Meleke a blocat, apoi portarul se revanşează printr-o paradă de excepţie la şutul foarte bun al lui Ion Gheorghe.



Minutul 62: Pănoiu prinde poarta de la marginea careului de 16 metri, însă execuţia e slabă şi Popa reţine.

Minutul 58: Raţă ajunge primul la centrarea lui Gheorghe, reia cu capul, dar Moldovan reţine în doi timpi.

Minutul 55: Dublă ocazie a gazdelor! Şutul lui Ricardinho e scos cu greu de Moldovan, apoi goalkeeper-ul oaspeţilor greşeşte, dar Briceag trage peste. Iosif reacţionează imediat, cu Pănoiu în locul lui Albu la mijlocul terenului.



Minutul 46: Repriza a doua începe cu Ioniţă în locul lui Sefer.

Minutul 45: Pauză la Voluntari, după 45 de minute în care Rapid a fost echipa mai bună, iar gazdele nu au contat în atac.

Minutul 36: Ocazie a Rapidului. Incursiunea lui Onea duce mingea la Vojtus, şutul puternic al slovacului e deviat uşor, iar Popa reţine.



Minutul 30: Mare ocazie a Rapidului! Vojtus, care e cel mai bun om al giuleştenilor, găseşte o pasă genială pentru Sefer, aripa dreaptă îl driblează pe Meleke şi rămâne singur cu Popa, dar trage în fostul său coechipier.



Minutul 28: Sefer mai încearcă un şut de la distanţă, dar stângul său ratează cu mult ţinta.

Minutul 21: Briceag primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Onea, Rapid are o lovitură liberă periculoasă, dar Sefer bate slab de data aceasta şi mingea e respinsă de la colţul scurt. Urmează o altă lobitură din aceeaşi poziţie, Sefer trage direct pe poartă, iar Popa respinge.

Minutul 11: BARĂ RAPID! Tamaş îl faultează pe Vojtus şi primeşte cartonaşul galben, apoi Sefer execută direct pe poartă, iar tânărul Mihai Popa respinge mingea în bara din stânga sa. Balonul sare la Vojtus, dar vârful oaspeţilor finalizează dezamăgitor.



19:55: Start joc în Ilfov!

Ilfovenii au impresionat în prima parte a sezonului şi ocupă locul 3 în Casa Liga 1. Nu duc lipsă de rezultate favorabile nici în 2022, însă jocul lor a scăzut vizibil. Etapa trecută, cu CS Mioveni, au făcut un meci teribil de slab şi nu au reuşit să dea niciun şut pe poartă. Scorul final a fost 0-0.

De partea cealaltă, nici rapidiştii nu se descurcă prea bine de la reluarea campionatului. Nu au nicio victorie şi au ieşit din zona de play-off, iar postul lui Mihai Iosif este pus sub semnul întrebării. 2 egaluri şi o înfrângere este bilanţul lor, în 2022. 

Rămâne de văzut în ce măsură Rapidul va avea susţinerea fanilor, pentru că FC Voluntari a decis să pună preţul unui bilet la 100 de lei.

În ultima confruntare directă, formaţia lui Ciobotariu a învins 1-0.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele