Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

VIDEO | FC Sevilla - Real Madrid, ora 22:00, în direct pe Look Sport şi Look 4K. Duel stelar în La Liga!

La Liga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20673172/1/profimedia-0641905948.jpg

Astăzi are loc derby-ul etapei din LaLiga, FC Sevilla - Real Madrid, la ora 22:00, în direct pe canalele Look Sport, Look 4K şi online pe PrimaPlay.ro.

FC Sevilla vine după o victorie spectaculoasă, obţinută în ultimele minute, cu Granada. De cealaltă parte Real Madrid are un moral excelent după calificarea obţinută, cu greu, în meciul cu Chelsea, din ”sferturile” UEFA Champions League. 

Andaluzii au fost principalii urmăritori ai Realului din acest sezon, dar acum au căzut pe locul 3, după insuccesul obţinut în faţa Barcelonei. Catalanii par să fie singura echipă capabilă să pună presiune pe Real Madrid pe finalul acesta de sezon.

”Los Blancos” au arătat excelent în ultima partidă din LaLiga cu Getafe şi este una dintre cele mai în formă echipe la ora actuală. Benzema este principala armă a lui Real Madrid, acesta a marcat şi în ultima întâlnire cu Sevilla din acest sezon, meci încheiat cu victoria 2-1 a ”galacticilor” şi are 38 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

Trupa antrenată de Carlo Ancelotti este pe primul loc cu 72 de puncte, la 12 lungimi de Barcelona şi Sevilla, însă nu îi va fi uşor să ia câştige în deplasarea de pe ”Ramon Sanchez. Pizjuan”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele