Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | FC Botoşani - Oţelul 2-3. Spectacol de zile mari în derby-ul moldav

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666782/2/fc-botosani-sc-otelul-galati-superliga-superbet-15-07-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a noului sezon al Superligii. FC Botoşani a condus cu 2-1.

Oaspeţii au deschis scorul la Botoşani, în minutul 6, prin Alexandru Pop, care a primit de la Maciel. Gazdele au egalat în minutul 33, când a înscris Friday Adams şi la pauză scorul a fost 1-1.

După reluare, Dorinel Munteanu a primit un cartonaş galben, iar botoşănenii au reuşit să preia conducerea în minutul 56, la şutul lui Mailat. Imediat după repunerea balonului de la centru, gazdele au trecut pe lângă majorarea scorului. Chică-Roşă a pasat în careu pentru Mailat, iar acesta a trimis pe lângă poartă. Replica gălăţenilor a venit repede, aceştia preluând conducerea în numai trei minute.

Mai întâi Oţelul a egalat în minutul 65. Centrare Cisotti, din corner, şi Zivulic a înscris cu o lovitură de cap. Aceeaşi fază s-a repetat, la indigo, în minutul 68, iar Zivulic a marcat pentru 3-2. Un fault de joc a declanşat o criză de nervi a lui Bogdan Andone, care a fost eliminat în minutul 84 şi a plecat la vestiare traversând ostentativ terenul de joc.

Arbitrul Cristian Moldoveanu a prelungit meciul cu nouă minute, iar rezultatul final a fost favorabil oaspeţilor. Oţelul s-a impus cu 3-2 şi se află în fruntea clasamentului Superligii, alături de CFR Cluj.

VIDEO | FC Botoşani - Oţelul 2-3 (Adams 33, Mailat 56 / Pop 6, Zivulic 65, 67), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Pap - Ţigănaşu, Celea, Miron, Petro - David Gabriel, Aldair - Friday, Mouaddib, Mailat - Chică Roşă
  • Oţelul: I. Popescu - Adăscăliţei, Cisse, Stefanovic, S. Rus - Cisotti, Zivulic, J. Pedro - Frederic, A. Pop, Duric

Minutul 90+8: Final de meci! Oţelul bate cu 3-2.

Minutul 67: GOL Oţelul! Zivulic face ”dubla”, după o fază trasă la indigo cu cea de acum 2 minute.

Minutul 65: GOL Oţelul! Zivulic se înalţă perfect şi reia cu capul din 5 metri o minge expediată din corner de Cisotti.

Minutul 56: GOL FC Botoşani! Intercepţie excelentă a lui Aldair. Iustin Popescu era ieşit, iar Mailat a profitat.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45: Pop este lansat singur cu portarul. Atacantul trage în Pap, i

Minutul 33: GOL FC Botoşani! Aldair şutează în blocajul unui adversar, mingea ricoşează norocos la Adams, care marchează din interiorul careului.

Minutul 27: Aldair surprinde cu un şut de la mare distanţă. Popescu ese din nou la post şi scoate în afara terenului.

Minutul 26: Adams îl păcăleşte pe Rus, apoi trage în forţă din careu. Popescu respinge spectaculos în corner.

Minutul 6: GOL Oţelul! Contraatac tăios al oaspeţilor. Maciel trimite din lateral la Pop, care reia din 10 metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

FC Botoşani debutează în noul sezon al Superligii în faţa rivalei din Moldova. Botosănenii s-au salvat de la retrogradare ediţia trecută după ce au învins-o pe Mioveni la baraj, scor 1-0 în ambele manşe.

De cealaltă parte, Oţelul Galaţi a terminat pe locul 8 în sezonul trecut şi a ajuns în finala Cupei României, pe care a pierdut-o la loviturile de departajare împotriva Corvinului.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria Oţelului, scor 2-0 la Galaţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele