Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | FC Argeş – UTA Arad 2-0. Piteştenii obţin victoria fără prea mari emoţii, graţie ”dublei” lui Bertrand

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20772817/1/uta-arges-924x600.jpg

Partida FC Argeş - UTA Arad, din prima etapă a SuperLigii s-a încheiat 2-0. Piteştenii s-au impus fără prea mari emoţii, graţie ”dublei” marcate de Bertrand.

”Bătrâna Doamnă” a început cum nu se putea mai prost şi a încasat gol după nici două minute de la începerea partidei. Vukcevic a gafat impardonabil, în urma unui out bătut în careu de piteşteni, fundaşul muntenegrean a luftat şi i-a oferit golul pe tavă lui Bertrand, care a marcat la debutul pentru FC Argeş. 

În prima repriză piteştenii puteau să îşi mărească avantajul de mai multe ori, dar portarul lui UTA, Iacob a avut câteva intervenţii senzaţionale. Arădenii au avut o singură ocazie notabilă în prima parte, când Miculescu a scăpat singur, dar nu a putut să îl învingă pe Greab.

A doua parte nu a fost la fel de spectaculoasă ca prima. În minutul 54 Bertrand izbuteşte ”dubla”, în urma unei acţiuni colective de manual şi stabileşte scorul final al partidei. Pe final UTA nu a arătat ca o echipă care îşi dorea să câştige şi au părut mai mult resemnaţi, iar echipa lui Andrei Prepeliţă a reuşit să conserve fără probleme rezultatul. 

FC Argeş - UTA Arad 2-0 ( Bertrand D. 2', 54')

Echipele de start:

  • FC Argeş: Greab - Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici - Meza Colli, Njike - Jakolis, A. Calcan, Bertrand - Al. Işfan
  • Rezerve: Straton - Turda, Dobrosavlevici, Vianna, Raynov, Alceus, Covaci, Donisa, Celestine
  •  
  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu - Batha, Fl. Matei - Ubbink, Miculescu, Otele - Keşeru
  • Rezerve: Balauru - Erico, Cascini, Isac, Stahl, R. Pop, Negoescu, Şteau, Cr. Maxim

Min. 90+6: Final de partidă!

Min. 90: S-au acordat 6 minute de la margine!

Min. 86: Dublă schimbare la UTA, ies Batha şi Dobrescu şi intră Isac şi Şteau.

Min. 84: Batha vede şi el cartonaşul galben, pentru proteste.

Min. 75: Ocazie mare pentru FC Argeş. Meza Colli reuşeşte o execuţie splendidă din afara careului, dar Iacob le refuză golul trei piteştenilor şi respinge mingea în bară. 

Min. 72: Triplă schimbare la FC Argeş, ies Jakolis, Calcan şi Bertrand şi intră Donisa, Raynov şi Turda.

Min. 60: Dublă schimbare la UTA Arad, ies Vukcevic şi Ubbink şi intră Erico şi Stahl.

Min. 54: GOL FC Argeş. Fază de manual făcută de jucătorii piteşteni, Jakolis l-a servit perfect pe Bertrand, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate pentru a face ”dubla”.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Schimbare pentru UTA, iese Florentin Matei şi intră Bautista.

Min. 45+2: Final de primă repriză! 

Min. 37: Lovitura de cap spectaculoasă a lui Hoxhallari este prinsă fără probelme de Greab.

Min. 32: Galben pentru jucătorul lui FC Argeş, Meza Colli.

Min 25: Dublă ocazie pentru FC Argeş. Acelaşi Vukcevic respinge greşit şi Njike şutează pe centrul porţii dintr-o poziţie ideală. Iacob respinge la Isfan, care trimite puţin pe lângă.

Min. 21: Ocazie mare pentru FC Argeş. Bertrand este găsit în banda stângă şi trimite un şut în forţă, la colţul scurt, dar Iacob este într-o zi mare şi face o paradă senzaţională.

Min. 16: Faza periculoasă făcută de FC Argeş. Latovlevici reuşeşte o centrare excelentă, dar apărarea lui UTA respinge în corner.

Min. 8: Ocazie mare pentru UTA Arad. Miculescu primeşte o pasă excelentă, dar nu reuşeşte să îl învingă pe Greab, care respinge bine cu piciorul.

Min.6: Cartonaş galben văzut de Vukcevic, în urma unui fault dur.

Min.2: GOL FC Argeş. Gafă de proporţii făcută de Vukcevic, în urma unui aut lung. Bertrand profită şi înscrie fără probleme. 

Min. 1: A început paritda!

__________________________________________________________________________________________________________

Partida din prima etapă a Superligii, FC Argeş - UTA Arad are loc sâmbătă, de la ora 18:30 şi va putea fi văzută în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

UTA Arad a reuşit să transfere zece jucători, printre care şi pe Claudiu Keşeru şi cu siguranţă şi-au propus să ajungă în play-off în acest sezon. De cealaltă parte FC Argeş, care a terminat pe ultima poziţie în play-off, sezonul trecut vrea să ajungă din nou în play-off şi au adus şi ei câteva nume interesante la echipă în acestă vară.

Cele două s-au întâlnit ultima oară în noiembrie, când FC Argeş s-a impus cu 1-0, iar ultimele cinci întâlniri dintre ele s-au încheiat cu trei victorii pentru FC Argeş, un egal şi o victorie pentru UTA. Piteştenii au o victorie, o înfrângere şi două egaluri în cele patru amicale ale verii, în timp ce UTA a înregistrat două victorii, un egal şi o înfrângere. 

Cu siguranţă toată lumea este cu ochii pe ”bătrâna doamnă”, după campania spectaculoasă de achiziţii, dar şi pe formaţia antrenată de Andrei Prepeliţă, care au făcut un sezon regulat foarte bun, dar nu au arătat la fel de bine în play-off. Duelul dintre cele două se anunţă echilibrat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele