Ultima oră
Gruparea Juventus Torino, reintegrată în Asociaţia Europeană a Cluburilor Gruparea Juventus Torino, reintegrată în Asociaţia Europeană a Cluburilor
”Ar fi o lovitură”. La ce echipă ar putea ajunge veteranul Dragoş Grigore ”Ar fi o lovitură”. La ce echipă ar putea ajunge veteranul Dragoş Grigore
Danny Green s-a retras Danny Green s-a retras
UEFA, pusă la zid! Decizia luată de forul european după decesul lui George Baldock UEFA, pusă la zid! Decizia luată de forul european după decesul lui George Baldock
Fiul lui Djibril Cisse a debutat ca profesionist Fiul lui Djibril Cisse a debutat ca profesionist
Ultimă oră! Patronul Rapidului a ieşit în faţă şi a anunţat că s-a decis soarta lui Şumudică

Ultimă oră! Patronul Rapidului a ieşit în faţă şi a anunţat că s-a decis soarta lui Şumudică

VIDEO | Fanii românii au umplut sectorul rezervat în tribunele de la Lucerna

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21232126/1/fani-rom.png

Partida Elveţia - România, din runda a 4-a a grupei I de calificare la Campionatul European din 2024, va avea loc luni, de la ora 21:45 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

  • De asemenea, golurile şi fazele importante ale meciului vor pute fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Fanii români au epuizat rapid biletele puse în vânzare pentru ”tricolori”. Arena din Lucerna are o capacitate de 14.000 de locuitori.

România a pornit cu dreptul în acestă campanie de calificare la EURO 2024, după ce a reuşit două victorii cu Andorra (2-0) şi Belarus (2-1), urmate de egalul din meciul precedent cu Kosovo, scor 0-0. Urmează cel mai greu test din acestă grupă pentru naţionala lui Edi Iordănescu: Elveţia.

”Tricolorii” au făcut un joc bun pe partea defensivă în partida de la Priştina, dar vor trebui să ofere mai mult pe partea ofensivă în duelul de la Luzern. România se află pe locul doi în grupa I de calificare cu 7 puncte.

Elveţia este marea favorită a acestei înfruntări, dar şi la terminarea pe primul loc, mai ales după ce au reuşit să câştige toate cele trei meciuri de până acum şi au adunat 9 puncte. Elveţienii s-au impus în faţa Belarusului (5-0), Israelului (3-0) şi Andorrei (2-1), iar acum vor întâlni România într-un meci acasă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri