Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO EXLUSIV | Momentul cheie al meciului din Giuleşti! "Trebuie să arăţi siguranţă. Nu ai voie să iei astfel de goluri"

Superliga Publicat pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21466537/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-19-01-2024-1.jpg

FCU Craiova a fost învinsă de Rapid Bucureşti, într-un meci în care "giuleştenii" au întors rezultatul şi au reuşit să câştige cu 4-3.

Oltenii au a doua cea mai proastă apărare în Superligă, cu 37 de golrui încasate în 22 de etape. Doar Botoşani stă mai prost la acest capitol, cu 39 de goluri primite.

Răzvan Pleşca, aflat în studioul Fotbal Show, a identificat momentul care a dus la căderea formaţiei din Bănie. Fostul portar nu a trecut cu vederea gafa de la golul 3 al Rapidului şi consideră că acela a fost punctul cheie al meciului.

"La golul lui Onea a fost momentul psihologic al meciului. Ca portar, e datoria ta să rezolvi astfel de momente. Jucătorii obosesc, nu li se mai oxigenează creierul, îşi pierd reperele. Tu ca portar trebuie să dai siguranţă, să arăţi maturitate şi nu ai voie să iei asemenea gol.

Eu zic că dacă nu lua acest gol, Craiova putea să obţină victoria. Vorbim despre o greşeală foarte mare de portar. Îmi pare rău să spun asta, pentru că şi Gurău şi Robert Popa sunt 2 portari cu calităţi, dar Craiova are 37 de goluri primite.

E al 3-lea meci pe care îl pierd cu 4-3, iar în tur au pierdut cu 5-3 contra Rapidului. Au atac de play-off şi apărare de retrogradare", a declarat Răzvan Pleşca, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Rapid - FCU Craiova, 4-3. Revenire de senzaţie a "giuleştenilor"

Craiova a început mai bine disputa din această seară, reuşind să marcheze în prima jumătate de oră prin golul lui Albu (min. 25), dar s-au văzut egalaţi chiar înaintea pauzei, cand Rapid a punctat prin Krasniqi (min. 45).

Repriza a doua a fost una spectaculoasă, cu cinci goluri şi o revenire senzaţională a trupei lui Bergodi. După pauză, Craiova a marcat de două ori în cinci minute prin golurile lui Baeten (min. 51) şi Blidar (min. 56).

Scorul s-a dovedit a fi unul periculos şi Rapid a întors rezultatul în doar 18 minute prin reuşitele lui Rrahmani (min. 76), Onea (min. 81) şi Burmaz (min. 90+4).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele