Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO EXCLUSV | Patronul lui Sepsi a intervenit în direct, imediat după meciul cu Rapid. ”A fost gol valabil!”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21257019/1/dioszegy.jpg

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Sepsi OSK, în prima etapă a Superligii. Covăsnenii au avut un gol anulat la VAR.

Patronul lui Sepsi a intervenit în direct şi a vorbit despre controversa de la meciul cu giuleştenii. Acesta a dezvăluit că echipa sa nu se va despărţi în această vară de Ştefănescu şi Păun, despre care s-a vehiculat că vor ajunge chiar la rivala de vineri.

”Nu pot să zic că sunt supărat. A fost gol valabil! Nu vrem să spunem lucruri aşa de mari, dar eu sunt bucuros că am scos un punct la Rapid, nu multe echipe vor avea şansa să scoată un rezultat pozitiv.

În prima repriză am jucat mai slab, dar în a doua repriză am văzut altă echipă. (n.r. dacă pleacă Ştefănescu şi Păun) Nu este absolut nimic adevărat, pe noi nu ne-a contactat nimeni, nu vrem să vindem jucători, vrem să mergem iar în play-off.

Ştefănescu nu a prelungit contractul cu noi, iar Păun a prelungit şi nu vrem în niciun caz să vindem jucători.

Dacă intră în play-off, atunci ţintim un loc 3-4, dar e devreme să vorbim aşa departe. Habar nu aveam, nu m-am gândit, aşa e viaţa de antrenor, chiar îi urez baftă în continuare, am avut o relaţie foarte bună, dar iată că şi fără el am făcut un meci bun şi mă repet: nu foarte multe echipe vor lua puncte în Giuleşti.

(n.r. dacă se vor mai face transferuri) Lotul nostru este complet, e un regulament cu 21 de jucători ce pot fi pe listă. Eu cred că avem lotul complet şi mergem cu încredere”,
a dezvăluit Dioszegi, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele