Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, nemilos cu prietenul Gheorghe Hagi într-un discurs-manifest: ”Dacă avea antrenor, l-ar fi dat afară!”

Farul Constanta Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21398875/2/screenshot-313.png

Florin Răducioiu, susţinător convins al Farului în sezonul trecut când a câştigat campionatul, a avut un discurs ferm la adresa constănţenilor şi chiar şi în privinţa lui Gheorghe Hagi, coechipierul său din ”Generaţia de Aur”.

Eşecul cu 4-2 suferit de Farul Constanţa în deplasare cu FC Voluntari a condus la o răbufnire a lui Răducioiu. Specialistul emisiunii ”Fotbal Show” a atras atenţia asupra faptului că dobrogenii riscă să rateze play-off-ul.

Florin Răducioiu, tranşant în privinţa lui Gheorghe Hagi

Florin Răducioiu nu a fost indulgent nici măcar cu Gheorghe Hagi, patronul şi antrenorul campioanei en-titre. Răducioiu a subliniat că într-o asemenea situaţie Hagi ar fi schimbat antrenorul dacă nu ocupa tot ”Regele” postul respectiv.  

”Este un moment foarte dificil al Farului. Nu am crezut că vor ajunge aici. Au atins un pic fundul fundului, pentru că nu ne aşteptam ca echipa totuşi campioană să ia patru goluri când joacă împotriva unei echipe care a luptat mai mereu pentru a nu retrograda.

Am spus-o aici de atâtea ori şi în lunile trecute că pentru Farul va fi un campionat foarte complicat. Şi, într-adevăr, este în continuare şi confirmăm acest lucru.

Farul este o echipă care a uitat să câştige, a uitat să se apere, a uitat să fie agresivă, să comande jocul, să domine, dar în mod eficient. Este o echipă care mi se pare pur şi simplu rătăcită. Nu mai e acea echipă care ne-a încântat.

E adevărat, cu jocul ei eficient. E adevărat, au plecat câţiva jucători, dar refuz să cred că 2-3 jucători care au plecat fac această echipă să nu mai exprime acel fotbal de calitate, cu un antrenor extraordinar. Nu mă aşteptam, sincer!

Dacă nu greşesc de două luni de zile nu mai câştigă un meci. Îmi pare foarte rău pentru că am apreciat jocul lor sezonul trecut, dar realitatea este cu totul alta. Nu mai am cuvinte să mă exprim şi îmi pare rău că sunt în această situaţie. Riscă să nu mai prindă play-off-ul, o să vedeţi. Va fi foarte greu!

(n.r.- ce s-ar fi întâmplat dacă era alt antrenor în locul lui Gheorghe Hagi) În momentul de faţă ar fi riscat foarte mult, mai ales că nu este în primele 6. Ar fi riscat şi ar fi fost dat afară cu siguranţă! Mai ales că este o echipă cu pretenţii, o echipă cu un campionat câştigat, chiar dacă era Ancelotti sau Hagi, antrenorul ar fi fost schimbat.”, a declarat Florin Răducioiu, în cadrul emisiunii Fotbal Show, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele