Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

VIDEO EXCLUSIV ǀ CFR Cluj face front comun cu FCSB împotriva lui Kyros Vassaras: ”Nu este adevărat ce spune!”

CFR Cluj Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21116091/1/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-09-04-2023-1.jpg

Declaraţiile lui Kyros Vassaras, preşedintele CCA, despre greşelile de arbitraj comise împotriva FCSB au uimit o ţără întreagă atât de tare încât până şi CFR Cluj, rivala ”roş-albaştrilor” în lupta pentru titlu din ultimii ani, a avut o poziţie critică la adresa lui Vassaras prin vocea preşedintelului echipei, Cristian Balaj.

Comparaţia făcută de Cristian Balaj

Balaj l-a taxat pe Vassaras, la Fotbal Show, după ce fostul arbitru grec a spus că a văzut henţ clar la Iulian Cristea, la faza penalty-ului ratat ulterior de Andrei Ivan, dar nu a remarcat henţul comis de către Junior Morais în partida dintre CFR Cluj şi Rapid.

(n.r. – dacă titlul e decis şi de greşeli de arbitraj) Bine, nu recunosc cei de la Federaţie, dar la cum a decurs acea conferinţă de 3 ore nu putem să mai fim surprinşi dacă preşedintele Comisiei a spus că a văzut henţ şi este clar henţul acordat pentru Craiova în meciul cu FCSB. Televiziunile şi specialiştii au încercat să depisteze contactul. Dăm credit arbitrului pentru că nu putem să demonstrăm că acolo este contact.

Acolo Kyros Vassaras a văzut clar că este henţ, iar aici unde i se duce palma lui Junior Morais în spate a spus că nu se vede clar. Cu toate că, repet, toţi cei cu care am discutat au spus la unison că este penalty indiscutabil. Să spunem că arbitrii din camera VAR nu au zoom sau nu au posibilitatea unui slow motion nu este adevărat! Eu am văzut cum analizează fazele şi au slow motion.

Mai mult decât atât, nu este un argument că mingea nu şi-a schimbat direcţia. Nici nu are cum să îşi schimbe direcţia, dacă vorbim de un şut puternic, la care adversarul şterge doar mingea. Acea atingere este suficientă în momentul în care un apărător vede că adversarul atacant şutează spre poartă şi îşi depărtează mâna de corp din dorinţa de a bloca mingea. Se numeşte că îşi măreşte suprafaţa corpului.”, a punctat Cristian Balaj, oficial al CFR Cluj, într-o intervenţie telefonică pentru Prima Sport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele