Ultima oră
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

VIDEO EXCLUSIV | Atac dur la adresa scouterilor lui Dinamo: "Tu cum vrei să te salvezi de la retrogradare?"

Dinamo Publicat pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21475288/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-1.jpg

Dinamo a face tot posibilul pentru a scăpa de la retrogradare şi a mai transferat un jucător.

Petru Neagu (24 de ani), extremă stânga din Republica Moldova, a semnat cu "alb-roşii" din postura de jucător liber de contract. Ultima sa experienţă a fost la FC Bălţi, formaţie de care s-a despărţit la finalul anului trecut.

Aflat în studioul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a analizat acest transfer al "câinilor". Fostul tehnician al lui Dinamo din sezonul 2017-2018 nu s-a arătat foarte încântat de oamenii din departamentul de scouting.

"Cu tot respectul, am văzut că au luat un jucător de la FC Bălţi, sau cum se numeşte. Pai mie nu îmi spune nimic echipa aia. Tu cum vrei să te salvezi de la retrogradare? Poate e un jucător foarte bun, dar îl iei din Moldova. Nu l-ai luat de la Sheriff. Nu am auzit de alte echipe pe acolo.

Tu iei un jucător de la Bălţi să te salvezi de la retrogradare. Nu înţeleg lucrul acesta. Dar nu sunt conducător la Dinamo. Nu sunt salarii mici la Dinamo şi ştiu asta 100%. Sunt salarii de 7-8 mii de euro. Şi uite în ce situaţie sunt.

Am văzut că erau şi nişte declaraţii cum că scouterii lui Dinamo au urmărit vreo 2000 de jucători şi au ales vreo 7. Urmăreşte 50 şi ia 5 buni din ăia, nu 2000. Nu vreau să dau nume, dar ştiţi şi voi despre ce vorbesc. Dar asta e altă poveste.

Lui Răzvan Zăvăleanu nu ai ce să îi reproşezi, administrativ. Dar sportiv, ce jucători ai dus pentru Dinamo Bucureşti?" , a declarat Vasile Miriuţă pentru Prima Sport.

Răzvan Pleşca, fostul portar al celor de la Gaz Metan Mediaş, consideră ca retrogradare lui Dinamo va coincide cu scăderea mediei de spectatori pe stadione în Superligă.

"Cred că în conducerea lui Dinamo sunt probleme mai mari decât pe banca tehnică încă de la început. Avem cea mai mare medie de spectatori în ultimii 20 de ani. Dacă retrogradează Dinamo şi intră Slobozia, cu tot respectul. Dinamo e în primele 8 echipe la salariu. 100%" , a spus Răzvan Pleşca.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele