Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO | Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen 5-1. Eşec şocant suferit de campioana Germaniei

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21417078/2/profimedia-0828145124.jpg

Bayern Munchen a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-1, de Eintracht Frankfurt, într-un meci din etapa a 14-a a campionatului Germaniei. Pentru Bayern este primul eşec din acest sezon şi cel mai dur după patru ani în Bundesliga, informează AFP.

Au trecut mai bine de patru ani de când Bayern a suferit o înfrângere la fel de dură în campionatul Germaniei. La 2 noiembrie 2019, Bayern a pierdut cu 1-5 la Frankfurt. La sfârşitul lunii octombrie 2021, Bayern a părăsit Cupa Germaniei în 16-imile de finală, după ce a fost zdrobită cu 5-0 de Borussia Mönchengladbach.

Învingătorii au marcat prin Marmoush ’12, Ebimbe ’31, ’50, Larsson ’36 şi Knauff ’60. Pentru Bayern a înscris Kimmich, în minutul 44.

Alte rezultate din Bundesliga:

Union Berlin – Borussia Monchengladbach 3-1

Wolfsburg – Freiburg 0-1

Werder Bremen – Augsburg 2-0

Heidenheim – Darmstadt 3-2

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele