Ultima oră
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start
Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”

VIDEO | Dennis Politic i-a cucerit pe fanii lui Dinamo! Ce a declarat după victoria cu FC Voluntari

Dinamo Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

Dennis Politic este unul dintre jucătorii care fac diferenţa la Dinamo, unul dintre fotbaliştii de bază de la echipă, iar şi datorită evoluţiilor sale ”câinii” au reuşit să bifeze două victorii în ultimele două etape. Vineri seară, Dinamo a trecut cu 1-0 de FC Voluntari şi are sărbători fericite.

Dennis Politic, reacţie după ce Dinamo a învins FC Voluntari, scor 1-0 

Dennis Politic i-a cucerit pe fanii lui Dinamo şi cu declaraţia făcută la finalul partidei cu ilfovenii, spunând că va face tot ce poate să salveze echipa de la retrogradarea din SuperLiga. Din câte se pare, fotbalistul care a evoluat ani buni în Anglia nu se gândeşte la transfer, chiar dacă au fost voci care au afirmat că ar fi bine pentru el să meargă la o echipă mai bine clasată din prima divizie.

Fotbalistul a comentat şi faptul că oamenii din conducere plănuiesc să facă mai multe transferuri, pentru întărirea lotului.

Cred că am jucat destul de bine, am păstrat scorul de 0-0, mă bucur că a marcat Goncalo din penalty şi am câştigat. Noi am venit cu gândul la acest meci să-l câştigăm. Oricum, ţine numai de noi.

Sincer, suntem foarte motivaţi, fiecare dintre noi încearcă să dea totul la fiecare meci, la fiecare antrenament, cred că se vede asta, ne bucurăm că în ultimele două meciuri am luat şase puncte, am terminat anul foarte bine.

Suntem foarte fericiţi că am terminat anul bine, ne vom menţine în această perioadă de sărbători. Trebuie ca fiecare dintre noi să se bucure la maxim cu familiile, dar să nu uite obiectivul, să ne întoarcem foarte puternici anul viitor.

(N.r - Despre suporteri) Ne bucurăm că le-am pus un zâmbet pe faţă, vom încerca anul viitor să avem cât mai multe victorii. Sunt foarte fericit că sunt aici şi voi da totul pentru echipă.

(N.r. - Despre veniri) În formaţia în care suntem acum... suntem fericiţi că am obţinut cele şase puncte. Noi ne bucurăm că am obţinut această victorie şi aşteptăm, vedem. În cazul în care conducerea consideră că merităm un bonus, îl aşteptăm”, a declarat Politic la finalul jocului.

Dinamo, două victorii la final de 2024, cu FC Voluntari şi FC Botoşani 

Dinamo a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al anului din SuperLigă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Într-o primă repriză în care Dinamo a avut posesia, formaţia bucureşteană nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Fernandez. Nemec a înscris pentru FC Voluntari, în minutul 45, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Dinamo, victorie cu 1-0 în partida cu FC Voluntari 

Repriza secundă a început mai târziu cu cinci minute, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia de comunicare a arbitrilor. În minutul 67 portarul oaspeţilor, Jesus Fernandez a apărat un şut al lui Goncalo Gregorio, la cea mai mare ocazie de până atunci a meciului.

Dinamo a reuşit însă să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalti în minutul 90, la un fault în careu asupra lui Hakim Abdallah. Goncalo Gregorio a transformat şi dinamoviştii s-au impus cu 1-0.

Dinamo, penultimul loc în SuperLiga. FC Voluntari, locul 13 

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.

  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo - Cr. Costin (de Moura 82), Ilic (Bena 82), D. Iglesias, Amzăr (Bani 76) – Ghezali (Hakim Abdallah 46), Goncalo Gregorio, D. Politic (C. Ţîră 82). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Carnat (Droppa 87), V. Raţă (Cocian 55), Crepulja, Sigurjonsson (Boboc 87), Aliji - R. Popescu(D. Andrei 37), Nemec. ANTRENOR: Ilie Poenaru

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele