Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Dan Petrescu bifează primul succes în actualul play-off, dar nu e mulţumit. ”Am avut 3 penalty-ul clare. M-am săturat!”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21096875/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-27-02-2023.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Campioana României a bifat primul succes din acest play-off, însă Dan Petrescu a avut o ieşire dură cu privire la maniera de arbitraj.

Centralul Iulian Călin i-a arătat lui Dan Petrescu cartonaşul galben pentru proteste.

Antrenorul celor de la CFR consideră că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de trei penalty-uri la meciul cu Sepsi.

”Azi am luat nemeritat galbenul. Am avut 3 penalty-ul clare. M-am săturat! Dacă cei de la club nu vorbesc, eu vorbesc.

Daţi-le fazele lui Porumboiu, Crăciunescu, Avram. Dacă alea nu sunt penalty-uri, atunci care mai sunt? Dar VAR-ul ce face la noi? Toate meciurile sunt aşa.

Noi am făcut un joc excelent. Cei de la Sepsi n-au avut vreun şut, dar au făcut 1-0. Am avut reacţie, puteam să facem 3-1.

Când eram fotbalist nu aveam atâtea galbene. Ce să mai zic”
, a declarat Petrescu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele