Ultima oră
Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB
Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză” Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză”
VIDEO | Esbjerg – Rapid Bucureşti 39-32. Danezele au fost o nucă prea tare VIDEO | Esbjerg – Rapid Bucureşti 39-32. Danezele au fost o nucă prea tare
Răzvan Marin, cel mai bun jucător în remiza cu Juventus Răzvan Marin, cel mai bun jucător în remiza cu Juventus
Jucătorul naţionalei U21 s-a accidentat şi ratează meciurile decisive Jucătorul naţionalei U21 s-a accidentat şi ratează meciurile decisive
Gauff a învins-o pe Muchova şi a câştigat turneul de la Beijing. Este cea mai tânără campioană la China Open din ultimii 14 ani Gauff a învins-o pe Muchova şi a câştigat turneul de la Beijing. Este cea mai tânără campioană la China Open din ultimii 14 ani

VIDEO | Dan Nistor, golgheterul surpriză al Superligii. ”Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21341973/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023-2.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 1-0, pe Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene.

În meciul de la Cluj, Universitatea a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, în minutul 34, când Silaghi a trimis în bara porţii adverse. În minutul 82 Dan Nistor a fost faultat în careu şi arbitrul Andrei Moroiţă a dictat penalty.

Nistor e golgheterul campionatului, cu 7 reuşite (n.r. la egalitate cu Chiţu de la FCU Craiova). Acesta consideră că revenirea lui Ovidiu Sabău a dus la declicul ardelenilor.

Suntem bucuroşi, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic şi se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău ne-a ajutat foarte mult. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puţin important cine marchează.

Mi-aş fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Nistor, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele