Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

VIDEO | Csikszereda - Metalul Buzău 4-2. Ciucanii s-au impus în cea mai spectaculoasă partidă a etapei din Liga 2. Câte o reuşită superbă de ambele părţi

Liga II Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21720192/2/afk-csikszereda-miercurea-ciuc-afc-metalul-buzau-liga-2-casa-pariurilor-03-09-2024.jpg

Csikszereda s-a impus cu 4-2 în faţa lui Metalul Buzău, în etapa a 5-a din Liga 2, şi s-au distanţat pe primul loc în clasament.

Csikszereda - Metalul Buzău 4-2 (Babati B. 34', 65', Jebari S. 70', 88' / Moldovan A. 3', Olaru. A. 75')

Echipele de start:

  • Csikszereda: Simon - Hegedus, Kelemen, Palmes - Bloj, Csuros, Bakos, Gal-Andrezly -  Babati, Anderson, Dolny
  • Rezerve: Karacsony, Nagy, Bodo, Kovacs, Soufiane, Veres, Pinter, Gheralia, Makrai, Peter.
  •  
  • Metalul Buzău: Micle - Olaru, Panaite, Perju, Croitoru - Opaiţ, Bortneanu, Stan, Robu - Tudorică, Moldovan
  • Rezerve: Dinu, Juncănaru, Manea A, Manea M, Mihai, Constantinescu, Petra, Fadei, Lazăr, Tudorică

Min. 90+3: Fluier final al partidei! 

Min. 88: GOOOL marcat de Csikszereda! Jebari s-a desprins din marcaj şi a înscris cu un şut din afara careului, la care Micle putea face mai mult.

Min. 75: GOOOL marcat de Metalul Buzău! Execuţia de senzaţie a lui Olaru de la mare distanţă l-a făcut pe portarul Simon să pară un simplu spectator.

Min. 70: GOOOL marcat de Csikszereda! Jebari a înscris splendid din marginea careului, după ce a fost găsit libere de Babati, care şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă.

Min. 65: GOOOL marcat de Csikszereda! Ciucanii au întors scorul, după ce au primit un penalty contestat de oaspeţi. Babati a făcut „dubla”, transformând fără emoţii lovitura de la 11 metri. 

Min. 55: Ocazie mare pentru Csikszereda! Blolj a trimis pe spaţiu porţii, dar apărătorul buzoienilor a scos din apropierea liniei porţii.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+1: Final de primă repriză! 

Min. 34: GOOOL marcat de Csikszereda! Anderson l-a servit ideal pe Babati, care a trimis la colţul lung şi a egalat fără emoţii.

Min. 22: Ocazie mare pentru Csikszereda! Bakos i-a permis lui Micle să intervină la şutul său la colţul scurt, după ce a fost servit perfect de Anderson.

Min. 3: GOOOL marcat de Metalul Buzău! Oaspeţii au deschis scorul, după o fază care a curs perfect şi care s-a încheiat cu finalizarea plasată a lui Moldovan.

Min. 1: A început partida! 

_______________________________________________________________________ 

Csikszereda este liderul ligii secunde. Ciucanii au parte de un start de sezon extraordinar în care au bifat 4 victorii în primele 4 runde, având cel mai bun atac şi a doua cea mai bună defensivă.

De cealaltă parte, nou promovata Metalul Buzău se află pe locul 17, cu doar 3 puncte. Buzoienii au moralul ridicat după ce au produs surpriza în Cupa României şi au eliminat-o pe „U” Cluj.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, în şaisprezecimile Cupei României. Atunci, Metalul Buzău s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele