Ultima oră
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri investeşte la un club din Superliga Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri investeşte la un club din Superliga
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium
VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi
Ultimă oră! MM Stoica a făcut anunţul. După opt ani la FCSB, jucătorul pleacă şi rămâne în Superligă: ”Noi nu am puteam să îi oferim asta” Ultimă oră! MM Stoica a făcut anunţul. După opt ani la FCSB, jucătorul pleacă şi rămâne în Superligă: ”Noi nu am puteam să îi oferim asta”
Steaua trece de Dinamo şi e campioană la polo pentru a opta oară la rând Steaua trece de Dinamo şi e campioană la polo pentru a opta oară la rând

VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2. A fost spectacol de zile mari la revenirea lui Dan Petrescu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21579692/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii. La ardeleni a revenit pe banca tehnică Dan Petrescu.

Fără galerie în tribunele din Gruia, Rapid a început excelent la Cluj şi Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din afara careului, uşor deviat de Boben. Clujenii, la primul meci cu Dan Petrescu pe bancă, au egalat repede, după numai patru minute, prin Bîrligea, care a înscris din centrarea lui Otele. Nigerianul şi-a adus apoi echipa în avantaj, marcând la colţul scurt în minutul 30. Bucureştenii au cerut penalti în minutul 45+1, la o intrare a lui Camora la Braun, dar arbitrul nu a acordat nimic.

După pauză, Otele a făcut dubla şi a înscris după ce a rămas singur cu portarul Ungureanu. Rapid a redus din diferenţă în minutul 60, când Burmaz a transformat o lovitură liberă, iar giuleştenii au avut şi şansa egalării. Arbitrul Marian Barbu a acordat penalti în minutul 81, pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Boben, Albion Rrahmani a executat însă slab şi Răzvan Sava a apărat.

Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 86, Rapid a căutat golul egalizator, dar nu s-a mai înscris şi CFR s-a impus cu 3-2. Clujenii sunt pe locul al doilea în campionat, cu 40 de puncte, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2 (Bîrligea 19, Otele 30, 56 / Krasniqi 16, Burmaz 59), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • CFR: Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Otele
  • Rapid: Ungureanu - Braun, Săpunaru, Iacob, Onea - Emmers, Kait, Papeau - Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Minutul 90+8: Final de meci! CFR se impune cu 3-2.

Minutul 90+4: Ungureanu are o super paradă la un şut din 5 metri.

Minutul 72: VAR intervine la un henţ comis de Boben în careu. Se dictează penalty! Sava scoate execuţia lui Rrahmani.

Minutul 59: GOL Rapid! Burmaz transformă cu exteriorul o lovitură liberă de la 25 de metri.

Minutul 56: GOL CFR! Otele este găsit complet nemarcat în careu şi trimite imparabil, aproape de vinclu.

Minutul 55: Petrila îl culcă pe Mogoş, dar Sava are o super paradă.

Minutul 45+2: Pauză! CFR conduce cu 2-1.

Minutul 45+2: Deac combină cu Muhar, care trimite din careu pe lângă.

Minutul 30: GOL CFR! Otele găseşte un şut perfect la colţul scurt dintr-o poziţie uşor laterală.

Minutul 19: GOL CFR! Otele centrează din marginea careului. Bîrligea scapă lejer din marcajul lui Iacob şi trimite cu capul.

Minutul 16: GOL Rapid! Krasniqi rezistă atacului lui Camora şi rămâne la minge, apoi reia perfect plasat de la 22 de metri.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Înaintea acestui duel, CFR Cluj se află pe 3, cu 37 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au moralul ridicat înaintea acestui derby, după ce în ultimele 2 etape au câştigat în Bănie şi pe teren propriu, cu Sepsi.

De cealaltă parte, Rapid trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Giuleştenii se află pe locul 5, cu 29 de puncte, reuşind să obţină un singur punct în cele 7 runde disputate în play-off.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria CFR-ului, scor 4-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele