Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

VIDEO ǀ Ce înseamnă să iubeşti cu adevărat fotbalul! Fanii lui Liverpool au omagiat un suporter de la Everton, decedat în timp ce lucra la noul stadion

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21289333/2/fani-liv.png

Liverpool a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, fornaţia Bournemouth, unde activează şi portarul român Ionuţ Radu. Brighton a marcat de patru ori la Wolverhampton şi a învins echipa locală cu 4-1, devenind lider în Premier League.

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet!

Dincolo de victorie, partida va rămâne în istorie pentru un moment superb orchestrat de fanii ”cormorani”, care în minutul 26 au omagiat un suporter de la Everton, decedat la doar 26 de ani, în timp ce lucra la construcţia noii arene din oraş.

Anterior, Jurgen Klopp şi jucătorii lui Liverpool au adus un omagiu chiar la locul unde s-a petrecut tragedia.

Pe Anfield, Bournemouth a început cu dreptul, deschizând scorul în minutul 3, prin Antoine Semenyo. Liverpool a preluat apoi controlul meciului şi a trecut în avantaj până la pauză, 2-1 după golurile marcate de Luis Diaz (min. 27) şi Mohamed Salah (min. 36). În minutul 58 gazdele au rămas în zece după eliminarea lui Alexis Mac Allister, însă tot elevii lui Klopp au înscris, Diogo Jota stabilind scorul final, 3-1 în minutul 62. Ionuţ Radu a fost rezervă neutilizată la Bournemouth.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele