Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

VIDEO | Calculele lui Edi Iordănescu pentru calificare se complică teribil. ”Sunt extrem de supărat dar la fel de optimist!”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21345783/2/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-3.jpg

Edward Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, crede că echipa a controlat meciul cu Belarus, joi seara, la Budapesta, 0-0, şi va lupta până la final pentru calificare.

”Sunt extrem de supărat dar la fel de optimist. Am încrederea că acest grup are capacitate şi vom fi la European. Din păcate nu am reuşit să aducem acasă cele trei puncte. Ducem acasă doar un punct, dar trebuie să ne ridicăm rapid, pentru că jucăm peste trei zile acasa, cu Andorra. Nu am ce să le reproşez, am controlat jocul total.

Faţă de alte jocuri am avut o evoluţie mai bună, mai clară, fără multe pase greşite. Astfel de jocuri le deblochezi cu un moment de inspiraţie, cred că lucrul care a făcut să nu luăm decât un punct a fost ultima pasă şi finalizarea.

Suntem aproape de finalul campaniei şi nu am pierdut niciun meci, nu am luat goluri. O calificare este făcută din mai mulţi paşi. Acesta este unul dintre ei. [despre declaraţiile lui Gică Popescu] De când ne luptăm să ajungem la un turneu final, dânsul a spus un lucru pozitiv? Nu am auzit de la dânsul un lucru pozitiv la nici unul din meciurile noastre. Am senzaţia că abia se aşteaptă un pas greşit”
, a declarat Edward Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri