Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

VIDEO | Burcă mai are nevoie de multe la Dinamo. ”E nevoie de jucători care să se simtă între ei”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21316696/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023.jpg

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, recunoaşte că este mult mai gru în primul eşalon decât în Liga 2. Bucureştenii au pierdut vineri seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu FCU Craiova şi au ajuns la cinci înfrângeri în campionat.

”Cred că şutul ăla de la distanţă a făcut diferenţa. Eu nu spun ca e ghinion, ci că trebuie să ai mai multă agresivitate. Nu a fost ghinion, repet. A fost şutul ăsta. Eu nu spun că puteam să câştigăm, dar nu meritam să pierdem. În general nu trebuie să numeri ocaziile, fotbalul se joacă pe goluri.

Ăsta este fotbalul! E greu să acceptăm că am pierdut azi, nu am făcut un joc mai rău. Cred că echipa a căpătat mai multă forţă, mai multă stabilitate în faza defensivă. Ne îngrijorează faptul că nu marcăm goluri.Cel mai greu este să marchezi goluri, restul le mai aranjezi. E nevoie de jucători care să se simtă între ei, să se calibreze. Nu am ajuns încă acolo.

E mai greu la Liga 1, mult mai greu! Avem jucători şi o să încercăm să scoatem maxim de la ei în perioada următoare. Ăştia suntem, ne trebuie foarte multă muncă şi foarte multă disciplină”
, a declarat Ovidiu Burcă, după meci.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele