Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

VIDEO ǀ Blitzkrieg Bournemouth! Billing a marcat în secunda 15 cu Arsenal

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21042993/2/profimedia-0760316255.jpg

Arsenal – Bournemouth, meci contând pentru etapa a 26-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1 astăzi, de la ora 17:00. Partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, la fel ca în cazul majorităţii meciurilor din campionatul Angliei. De asemenea, cele mai importante faze ale confruntării vor fi redate de către site-ul www.primasport.ro.

Oaspeţii au marcat unul din cele mai rapide goluri din istoria Premier League! Billing a străpuns apărarea ”tunarilor”, după doar 15 secunde!

În timp ce ”tunarii”, aflaţi pe locul 1 cu 60 de puncte, sunt favoriţi în lupta pentru titlu cu Manchester City, oaspeţii au strâns doar 21 de puncte şi ocupă penultimul loc din Premier League, la o ”lungime” distanţă de Leeds (poziţia a 17-a, prima deasupra liniei de retrogradare). În tur, Bournemouth – Arsenal s-a terminat cu victoria trupei pregătite de Mikel Arteta la scor de neprezentare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele