Ultima oră
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage
Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou
Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită
Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie

VIDEO | ”Au demonstrat că pot lupta acolo sus”. Cristiano Bergodi debordează de optimism

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21489031/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024-2.jpg

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-0, contra celor de la Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9.

Antrenorul giuleştenilor, Cristiano Bergodi s-a declarat încântat de victoria obţinută pe terenul pretendentei la titlu.

”Au demonstrat că pot lupta acolo sus, cu orice echipă.

Chiar şi fără Cristi Săpunaru, accidentat, apărarea a fost remarcabilă. Am avut probleme, am schimbat imediat doi jucători. A fost greu. Am fost nevoit să fac trei schimbări cu 20 de minute înaintea finalului. Am lucrat ceva defensiv şi mi-au plăcut băieţii. Mă bucur mult, mi-a plăcut cum au acoperit zonele.

Dacă vom juca mereu cu această dorinţă, ambiţie şi atitudine putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună! Toţi care intră se comportă foarte bine. Am o echipă competitivă. Pot face lucruri frumoase, ei sunt principalii actori”
, a spus Bergodi, după meciul din Gruia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele