Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

VIDEO ǀ Atmosferă demnă de un asemenea meci! Fanii au umplut arena din Istanbul, cu două ore înainte de finala Champions League

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21223141/2/profimedia-0782618801.jpg

Finala Champions League dintre Manchester City şi Inter Milano va fi transmisă în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 22:00 şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd aproape toate meciurile din cea mai puternică întrecere intercluburi din lume.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase, deciziile VAR şi alte momente-cheie ale finalei Champions League.

Atmosfera de pe arena din Istanbul este demnă de un asemenea meci. Iar fanii au populat tribunele într-un procent covârşitor, cu două ore înainte de start.

Manchester City este la doar un meci distanţă de o triplă istorică. ”Cetăţenii” au câştigat Premier League cu 89 de puncte, la 5 ”lungimi” peste Arsenal, ocupanta locului 2, deşi ”tunarii” au condus în majoritatea sezonului.

Cu o tradiţie mult mai bogată, Inter Milano se poate lăuda cu trei ”trofee cu urechi” cucerite în sezoanele 1963–64, 1964–65 şi 2009–10. Totuşi, milanezii pornesc cu şansa a doua în faţa gigantului englez atât prin felul în care s-a desfăşurat sezonul pentru ambele echipe, cât şi prin diferenţa între loturi. Cu 72 de puncte, Inter a terminat doar pe locul 3 în Serie A, însă a reuşit să îşi treacă în palmares un nou trofeu în actuala stagiune, Cupa Italiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri