Ultima oră
Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă

VIDEO | AS Roma o bate pe Frosinone şi urcă în clasament. Juventus şi Atalanta au remizat

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21332971/1/profimedia-0810089137.jpg

AS Roma a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Frosinone, în etapa a şaptea din Serie A. Într-un alt meci, Juventus a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Atalanta, la Bergamo.

AS Roma s-a impus în faţa lui Frosinone prin golurile reuşite de Romelu Lukaku, în minutul 21 şi de Lorenzo Pellegrini în minutul 83. Pentru atacantul belgian a fost al treilea gol stagional.

AS Roma este la a doua victorie în acest campionat şi se află pe locul 11, cu 8 puncte. Frosinone are tot 8 puncte, dar e pe locul 10.

Meciul de la Bergamo a avut o primă repriză fără multe ocazii, mai aproape de gol fiind Atalanta. Partea secundă a fost mai animată şi Szczesny a scos lovitura liberă executată în minutul 78 de Muriel.

În clasament, Juventus e a patra, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, Napoli – fiecare cu câte 14 puncte. Atalanta urmează, pe locul 5, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele